Tva dagar kvar i varmen

        Tid: 16:49:58 Datum: 2009-03-29
Men samtidigt skall det bli skont att komma hem, jag saknar min man och faktiskt aven mina kara arbetskamarater och min blogg saklart. Men jag langtar inte hem till det svenska vadret.

Idag har hela dagen gatt at till en elefantsafari och det var himla kul men mest for att barnen tyckte att det var kul. Fick rida pa elefanter och mata elefanter. Det blev en hit for ungarna sa mkt kan jag saga.

Som sagt bara tva dagar kvar i varmen, vi har lite shopping kvar men annars har vi klarat av allt vi skulle gora.

Nu skall jag sitta och prata med min mamma lite innan det ar nanedags. Kl ar nu 21.48 har och jag e slut efter elefantturen.

Massa pussar och speciellt till min man♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Varmt varmt varmt

        Tid: 11:20:21 Datum: 2009-03-25
Hello!!

Nu ar kl 17.10 har i Thailand och idag har varit en super varm dag sa vi har mest varit i skuggan pa stranden idag. Leia har antligen blivit sapass modig att hon vagar plaska i vagorna och det e ju tur det sa att hon far lite svalka i alla fall. I morgon skall vi antagligen aka long tail bat till freedom beach som skall vara valdigt fint. Sen vantar ju en elefant tur ocksa om nu Leia vagar sig upp pa en san :)
Idag blir det nog ganska lugnt vet inte om vi skall ut och shoppa idag lr bara slappa.....

Massa pussar och speciellt till min man♥
               
                                     |KATEGORI » Lite allt möjligt | Kommentarer(2)|

Rapport fran Thailand

        Tid: 16:57:27 Datum: 2009-03-24
Hej bloggen och kalla Sverige och alla goa manniskor!!

Nu hade bloggabstinensen satt in pa allvar och jag var tvungen att skriva ett litet inlagg. Vi har det super bra, varmt och skont. Fast idag hade vi ett jakla ovader over oss nar vi var pa stranden. Sa det tog ett tag innan vi kunde ta oss darifran. Men for ovrigt jattebra. Leia fick antagligen solsting det forsta dagen men just nu mar alla toppen!!

Nu e kl snart elva har och jag skall nana.
Men vi hors snart!!!!

Pussar i massor♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Hej då bloggen och hej då Sverige

        Tid: 08:01:10 Datum: 2009-03-17

Nu drar vi snart iväg och jag har inte en aning om jag packat allt ännu men det ger väl sig.
Jag kommer skriva om jag får ett tillfälle till en data där borta men jag tror att det finns på hotellet men nu hade det varit bra att den lilla rosa datan som jag vill ha ;)



Ha det så bra alla goa människor så syns vi om två veckor :D


Massa pussar och kramar♥


               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Nattinatt!!

        Tid: 22:07:12 Datum: 2009-03-16
Nu ger jag upp med packandet, jag är helt slut. Det sista som är kvar får jag ta i morgon bitti, det e lite småpill kvar bara nu.......tror jag ;)
Kom på precis att jag glömt rota fram min flip flop men det får jag ta i morgon det med om jag nu kommer ihåg :s

Sov gott!!!

Puss puss
    :love:
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Jag packar och packar och packar

        Tid: 19:53:28 Datum: 2009-03-16
Och nu är jag totalt snurrig, vad har jag glömt egentligen??? Jag trodde inte att det skulle bli så himla mycket men det blir ju hur mycket som helst trots allt, i slutändan blir det hur mycket små grejor som helst och det är välling och blöjor och gud vet vad egentligen.....*suckar*
Har tagit en liten paus nu så då kanske jag kan samla tankarna lite för att komma på vad jag egentligen har glömt.
Skall bli skönt när vi äntligen e på väg för först då när väskorna är pålastade så är man illa tvungen att släppa det.

Nä dax att fortsätta, hinner kanske skriva en rad i morgon innan vi skall dra iväg.







Puss puss så länge♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

God morgon

        Tid: 07:29:12 Datum: 2009-03-16
Har sååååå sjukt mycket att göra så jag ville bara säga hej :)
Det gick någorlunda bra att komma upp i morse, snoozade nog bara en gång eller två jag vet  inte riktigt, kommer inte ihåg :)
Sen tog det som vanligt lite tid när jag vimsade runt och letade kläder men till slut så kom jag äntligen iväg för att få värsta chocken när jag slagit på min data..........Sjukt mycket att göra!!
Sååå dags att köra igång



Puss puss :love:
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

En försmak av våren

        Tid: 20:35:07 Datum: 2009-03-15
Hej igen!!

Vilken alldeles underbar dag det har varit idag, en riktig vårdag.  Och det har verkligen märks, man blir mycket mycket piggare och allt känns så mycket enklare. Jag pallar verkligen inte av den mörka årstiden som vi har här. Jag blir DEPP av den.....
Men idag har vi haft fint som sagt var och John och jag har städat som tokar som ni läste i tidigare inlägg. Men när jag tappade städ gnistan lite så gick jag och goa Malin ut och promenerat lite....Underbart skönt, tyvärr var jag lite stressad så vi gick inte så långt men det kommer fler tilfällen Malin när vi kan gå ut och gå.
Sen var jag och barnen hos mamma och pappa och hämtade resväskan men jag är helt slut nu så jag orkar inte packa så jag får ta det i morgon.
Det enda som jag och mamma har pratat om idag är hur vi skall få med oss Elias medicin utan dom börjar gnälla om det på flygplatsen. Tillslut så tröttnade vi och kom fram till att vi tar med medicinen och ser hur det går, mste väl finnas folk som har haft med sig medicin innan oss??
I alla fall medan jag och ungarna var hos mamma och pappa så fick John hjälp av Alex med att röja ut i vårt förråd som vi har på utsidan och det blev helt enkelt Skit bra. Sen åkte dom iväg och slängde massa skit också....Gött e det!!!
Tack så mycket för hjälpen Alex!!!!
För övrig så har jag en förhoppning om att komma upp tidigt i morgon så att jag kanske kan flexa hem lite tidigare, det hade varit najs. Har ju lite att göra här hemma.
Nu skall strax jag och Elias och John kolla på whipe out sen skall John kolla nån film innan det är nanis dax.....
Nu ommer lite bilder från dagen. :D
Och som vanligt så är bilderna klickbara :p

Morgon välling i soffan framför barnprogrammen.....Mys!!   Mera välling kort  Ankor som jag inte kunde låta bli att fota på vår promenad, jag och Malin höll på att drutta i på kuppen =)  Mera ankor =)

Anka  Ankor som nanar  Goa Malin  Naturfotogragen i mig kom fram....Mossa på ett träd =)

Naturfotograf igen  Och så var naturfotografen i farten ännu en gång =)  Close Up på mig och Malin, kameran var lite fel inställd...Hehe   Oups!! Så vart naturfotografen i mig igång igen

Napp trädet!! Där har Leia bus hängt en napp  Leia målar hemma hos mormor och morfar  Elias gör en min =)  Lite mys trots att det är söndag idag

Ett mer normalt kort på mig och goa Malin =)

Ha en go söndagskväll nu!!

Puss puss♥
 
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Städning del 2

        Tid: 13:46:45 Datum: 2009-03-15
Ojoj vad jag känner mig nöjd med mig själv just nu och även mannen då såklart :D nu har vi flängt runt idag med och fixat och donat. John har hållit på och greja lite i köket och jag har fräst runt med dammsugaren. Tom balkongen fick sig en liten make over idag nu när det var så våraktigt i luften. Så jag slängde massa skräp som vi hade samlat på oss där ute och dammsög även där så det blev himla fint faktiskt. En klar skillnad!!! Leia hjälpte (läs stjälpte) på sitt eget lilla vis genom att plocka ut massa grejor på balkongen i stället trots att jag sa åt henne att vänta lite tills jag bara hade dammsugit sen hade hon kunnat plocka ut så mycket grejor hon ville. Men vi vet ju alla vid det här laget att tålamod är inte hennes starka sida men det gick ju bra till slut ändå.
Leia och John är och hämtar Elias just nu sen skall vi väl se om vi kan få fixa lite mat också. Även idag är en tvätt dag och vi tänkte ta och tvätta alla sängkläderna sen skall jag och ungarna hem till mormor och morfar och hämta resväskan och sen måste vi packa lite och sen skall vi väl vara lite välförtjänta av lite slappande tycker jag allt :D
Nu skall jag ta och riva ur alla sängkläder......

Hörs sen!!

Puss puss
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Jaha det var det....

        Tid: 22:28:32 Datum: 2009-03-14
Då var det bestämt......Och jag säger ungefär som jag säger efter varje melodifestival.........Skrota folket och kör på jurygrupper i stället!!! Det borde väl vara ganska väl bevisat vid det här laget att det inte funkar när svenska folket röstar.
Som sagt vi skall kvala in detta året så vi får väl se. Kommer vi inte med bojkottar jag hela schlagern om jag inte gör det ändå :)


Bild lånad från aftonbladet...

Jaja nån måste ju även varit nöjd med detta eftersom det var folket som röstade, inte var det jag i alla fall...

Natt natt och sov gott!!!

Pussar från mig
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Slut städat för idag

        Tid: 19:05:27 Datum: 2009-03-14

Vi har hållt på hela dagen men är ändå inte riktigt klara ännu. Ok då vi hade en liten break till för då spelade liverpool mot Man U och naturligtvis så vann dom. Min favvo Fernando Torres gjorde ett mål. Gött jobbat!!!




Sen var det ju matlagning emellan också och lite annat pyssel och sen tvättade vi den största tvätthögen i världshistorien. Ok då det var väl lite överdrivet men mycket tvätt var det i alla fall. Leia bus har sprungit runt och grejat med lite allt möjligt hon byggde bla ett hemligt Musses klubbhus, kanonfint blev det :), hon parkerade div små pallar och små stolar med filtar över och som på kronan på verket stod en städspann med 4 värmeljusstakar i......Hahaha hon e så go!! Sen hann vi med att ta en liten klippning på John också och han och Leia har badat så nu är det bara jag kvar som skall ta en liten dusch. Just nu är det ca en timme och en kvart kvar tills melodifestivalen börjar. Och som vanligt så blir det säkert nån låt som jag inte tycker är speciellt bra och är det nån låt som jag tycker är bra så kommer den inte ens komma med bla dom 15 bästa på själva Schlagerfestivalen.
Tror jag läste nånstans att vi måste kvala in på själva schlagern i år också. Tänk om man inte skulle gå vidare där.....Usch katastrof :´(

Anyway nu sitter vi och har lite småmys i soffan, Leia fick en liten skål med chips och lite non stop som hon sitter och smaskar på och så tittar vi på barnprogram. (Klicka på bilderna för att se större)

Lite mys på lördag :D   Mera mys

Och så här såg Leia ut när vi ätit middag

Kladdmaja 1 :D   Kladdmaja 2


Någon som kan gissa vad vi åt till middag?? ;)

Nu skall jag strax hoppa in i duschen, jag återkommer antagligen sen när jag e sur över vem som vann....Hehe!! Låter lite negativ or what?? Låt mig säga så här, jag har varit med förr ;)

Ha det gött så länge alla goa

Puss puss

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Liten liten paus

        Tid: 12:34:54 Datum: 2009-03-14
Hej svejs!!

Nu har jag tagit en liten paus i städandet. Vi har plockat ganska mycket och jag har städat rent i köket och torkat av bänkytor så nu är det väl grov görat kvar mer eller mindre. Skall torka rent på toaletterna också tänkte jag. Sen skall jag ut och göra ett litet röj på balkongen för det ligger så mycket skit där ute. Sen får vi röja i Leias rum innan vi dammsuger där inne för lilla fröken drar fram precis allt och lägger på golvet när hon leker :p

Så här blev det förresten med skostället (Bilderna är klickbara)


Så här såg det gamla skostället ut. Fint men alldeles för litet           Det nya....mkt bättre!!!

Här ser Leia bus lite sur ut men precis när jag tog kortet så gjorde hon världens suck så hon var inte sur

Överdrivet glad:D

Leia doktor till undsättning

Gosis ligger och vilar sig lite

Dags att fortsätta städa, see ya later :D

Pussar :love:

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

God morgon!

        Tid: 09:58:12 Datum: 2009-03-14
Fick precis ett samtal jag inte ville ha!!! Elias lilla stackarn har fått öroninflammation. Så dom skulle åka till sjukhuset nu han och Tony. Jag hoppas verkligen inte att dom är på Östra eller nåt för där härjar ju vinterkräksjuka!!! Hoppas verkligen dom åkte till Axcess akuten!!! Det är så himla typiskt. Elias är den som klarat sig hela hösten från precis allt och så åker han på det här nu med bara några dagar kvar tills vi åker :(

För övrigt idag så blir det städa för hela slanten och tvätta och lite allmänt grejande. Skall se om jag kan börja gå igenom lite smått vad vi skall ha med oss och bara det tar väl halva dan och försöka rota fram sommarkläder som man knött längst in i garderoben.

Nä dags att köra igång, vi hörs sen :love:

Pussar
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Trött mamma och trött Leia

        Tid: 20:53:18 Datum: 2009-03-13
Trots att jag slutade kl tre idag så är det först nu som jag är hemma på "riktigt", var hemma och mellanlandade en pytte stund sen stack Leia bus och jag iväg med vårt skoställ (ja ni läste rätt ) vi gjorde ett himla bra byte tycker jag. Min kompis Niclas hade nämligen köpt ett för långt skoställ hem till sig och vi hade ett alldeles för litet hemma hos oss så jag tyckte att det var ett kanon byte och så la jag 100 kr emellan också (Niclas skoställ kostade nämligen 200 kr) men det kändes som vi blev lite nöjda allihopa. Och det passade verkligen jättebra i hans hall. Vårat har vi inte fått ihop än, det står i kartongen i hallen. Leia och jag gick nämligen in till mormor och morfar en sväng innan vi gick hemåt.

Väl hemma bänkade vi oss i soffan och tittade lite på barnprogram och så skulle jag göra välling, vilket inte var det lättaste eftersom den var slut men som tur var så var John ändå ute på vift så han fick köpa med sig välling hem. Leia var jättetrött när hon satt här i soffan med mig men det blev som bortblåst när hon hamnade i sängen så nu sitter hon inne i sängen och leker med sin nalle....

Förresten vet ni vad den lilla lilla fisungen hade gjort idag? Efter jag hade varit på toa förut så skulle jag då givetvis spola vilket resulterade att jag  ser hur den där jäkla vattennivån bara stiger men inte rinner tillbaka så jag tar toaborsten och känner att det är något där längst ner som stoppar upp så jag frågar Leia som står brevid mig just då om hon slängt ner något i toan.......-Näääää det har jag inte blir svaret. Hmmmm!!!
Jag får tag i något längre och spetsigare än borsten och fiskar upp.....................................
En hel toarulle??
Lilla busfia!!!

Ok över till min bilhistoria som jag lovade att jag skulle berätta. Det här är det mest knäppa jag upplevt när man är lite oense i trafiken.

Det var en morgon och jag skulle köra Elias till skolan som vanligt lite småstressad och kör upp på vägen mot Elias skola så kommer en bil från höger (ok där var det högerregeln) men han bromsar in så jag kör på och när jag nästan är framme vid den där vägen från höger då börjar han köra igen så jag bromsar och han bromsar och då står vi både stilla så jag börjar köra framåt lite och då kör han också vilket resulterar i att vi båda får bromsa igen. Vid det här laget e jag skit irriterad så jag viftar fram honom till slut. Som sagt skit irriterad och mkt gestikulerande blir det och till slut kan jag äntligen köra sista biten fram till Elias skola, parkerar bilen och jag och Elias skyndar mot Elias skola så tutar det två eller tre gånger så jag vänder mig om och ser en röd volvo som parkerat (bilen vi mötte var en röd volvo) Ähh tänker jag det e säkert bara en tillfällighet så jag går med Elias in i skolan men för säkerhets skull ringer jag John när jag är på väg ut om det nu skulle vara nån som står och väntar på mig men den röda volvon är borta. Men för säkerhets skull har jag kvar John i tel en liten bit på vägen när jag kör mot mitt jobb men inget inträffar och jag berättar för alla på jobbet om vilken idiot jag träffade på när jag skulle lämna Elias.
Dagen går och jag jobbar och ringer min mamma för att klara ut ett ärende när min mobil ringer, det är ett mobilnummer som jag inte känner igen så jag ber mamma att vänta lite.....Och så här ser samtalet ut ungefär..

Jag: Jaaa hallå!!
Han: Hej! Jag undrar om du är intreserad av en lektion i högerregeln??
Jag: Öhhh näää skulle inte tro det (Fattar alltså inget alls, lät som ett skämtsamtal) tack och hej då!!
Han: Vet du inte vem det är?
Jag: Näää
Han: Röd volvo från i morse
Jag: (Riktigt skitförbannad) Du måste för fan skämta med mig
Han: Öhhh näää
Jag: Du har alltså gått och funderat på detta hela dagen?? Har du inget vettigare för dig??
Han: Öhhh jo men jag tänkte
Jag:Men jag har inte tid med det här jag JOBBAR!!
Han: Men du kunde ju tagit en diskussion med mig när jag körde efter, jag tutade ju på dig.
Jag: (sarkastiskt) Åhh men jag ber så hemskt mycket om ursäkt men det missade jag totalt.
Han: Men tänk på din son, hur kommer han bli när du beter dig så i trafiken?
Jag: Skit du i det, han kommer bli bra mycket bättre än dig och mig tillsammans så det skall du inte bry dig om!!!(Jag e riktigt jävla arg vid det här laget. Big mistake att dra mitt barn i det här)
Jag: Men som sagt jag jag har inte tid med det här jag jobbar så tack så mycket för ditt samtal och ha en bra dag (sarkastiskt)
Han: Öhh jaha tack???

Fattar ni grejen eller?? Idioten har alltså letat fram mitt nummer för att vad??? Ringa och skälla på mig vilket resulterade att han fick en rejäl jävla utskällning av mig i stället vilket han säkerligen inte var beredd på. Han trodde nog att jag skulle vara jätte ödmjuk och be om ursäkt eller nåt.....
Det var en konstig upplevelse om inte annat.

Ha nu en super bäst fredag alla goa!!!

Puss puss♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Morgonpigga jag

        Tid: 08:50:50 Datum: 2009-03-13
God morgon!!!

Inget snoozande här inte. Kl 5 var jag uppe men det var nog bara en engångsföreteelse, e snart mitt gamla jag igen ;)
Gårdagen var super trevlig trots en lång dag med möten. Men det var trevligt folk och god mat. Men gud vad mätta vi var sen......Herre gud!! Det kändes typ som man gick upp 5 kilo och som om man aldrig behövde äta igen.

Jag kör min värsta bilhistoria sen när jag kommer  hem ;) och skriver säkerligen lite mer om gårdagskvällen om det inte hänt ngt annat intressant......

Ha en bra dag så länge!!

Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0