Söndag morgon

        Tid: 10:25:25 Datum: 2010-01-31
Får väl ägna lite tid åt ett blogginlägg. Veckan som varit har helt gått åt till jobb, träning och lite allmänt fixande här hemma.

Idag måste jag fixa ordning i Elias rum, måste möblera om då sängen står framför termostaten vilket resulterar i att det blir svin kallt i rummet. Vi pratar lite löst om en loftsäng in dit, det hade nog hjälpt till en hel del faktiskt för att skapa lite ordning.

Vi får se om vi kan komma iväg till Ikea sen. :D det var ett tag sen jag var där nu så det hade varit skoj att komma iväg och få lite inspiration.

Jaja vi får väl se ;)
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Träning avklarad

        Tid: 22:08:42 Datum: 2010-01-26
Hmmm den var egentligen avklarad för flera timmar sen men jag har duschat och pratat med dottern och mannen och sorterat räkningar och satt in massa papper i pärmar och nu är det So u think u can dance



För övrigt idag så har det varit en hysterisk dag på jobbet men ändå såååååååååå rolig, vi hade häcken full och sen när man änna löst allting som gått lite fel så var det som luften gick ur en totalt och man blev bara helt trött, japp helt klart en märklig dag. Men ni känner ju mig, jag gillar hektiska dagar, det är då jag jobbar som bäst.

I morgon skall jag köra Box med Malin, det kan ju bli jävligt intressant :s sen har jag bokat upp mig på Coreball också, det blir på torsdag sen har jag inte bokat upp mig på ngt mer men jag kommer säkert köra nåt pass eller gymmet i helgen också sen får det vara bra för denna veckan :)

Nä nu får jag fortsätta med mitt tv tittande innan jag skall in i goa sängen

Nana gottigt
               
                                     |KATEGORI » Angie tränar | Kommentarer(0)|

Lugn kväll <3

        Tid: 20:48:37 Datum: 2010-01-25
Åhhh det är inte sant vad man blir lugn och harmonisk när allt bara flyter på. Inga som helst problem med lill busa idag. Jag sa att idag var hon tvungen att sova med en gång för att jag hade lite grejor att fixa med (helt sant också dessutom) inte ett ljud jag hörde från henne efter vi sagt god natt och jag kunde i lugn och ro greja ute i köket. Jag hann göra nudlar, tömma diskmaskinen, göra en sallad, slänga in en sockerkaka i ugen (en mix men so what, ändå en sockerkaka) :D

Och jag känner mig lugn och tillfreds och jag känner inte att jag behöver sitta uppe länge bara för att få ensam tid. Så ja just nu känns det j**ligt bra :)

Nu skall jag bara väcka mannen som har sovit innan han skall till jobbet. Det finns en balja kaffe till honom och dessutom en sockerkaka som precis kom ut ut ugnen. Kan det bli bättre??? Nja I don´t think so ;)

Hej så länge och nana gott
               
                                     |KATEGORI » Angie Glad | Kommentarer(0)|

Hemmets lugn vrå ;)

        Tid: 17:30:46 Datum: 2010-01-25
Då var denna arbetsdagen avklarad coh jag hade det så lyxigt idag att mannen och lilla prinsessan kom och hämtade mig och så Zelda såklart.
Har röjt runt lite i köket nu när jag kom hem och nu sitter jag i soffan och softar med Leia busa som tittar på Firma fantasiflytt, hon sitter just nu med ett fånigt litet leende på läpparna, hon tycker att dom är tokiga :)

Det hade gått bra med Leia på dagis idag också, hon hade varit pigg och inte hostat så farligt så det var ju skönt. Hon vart inte så länge idag men så fick hon chans att känna lite på det, hon har ju ändå varit borta en vecka nästan lillskruttan.

Skulle behöva slänga in en tvätt också egentligen, det börjar sina lite i strumplådan ;)

I veckan för övrigt skall jag hinna med att dammsuga, fixa lite till i klädkammaren *host, host, harkel* (vet att ni hört det förut) och så måste jag ju förstås träna också. Funderar på BP i morgon direkt efter jobbet eftersom jag tyvärr inte kunde träna idag....Jo så får det bli tror jag.

Nä nu tar jag och slänger in en tvätt och sen slänger jag in mig i själv i duschen ;)

Ha en go måndagskväll
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Jag har fin besök här på jobbet. Z

        Tid: 11:29:00 Datum: 2010-01-25

0-7cf13339138fe0dd1718e6cd804c9edd.png

Jag har fin besök här på jobbet. Zelda i egen hög person (hund) är här och hälsar på medans pappa handlar lite.

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ny dag

        Tid: 08:30:06 Datum: 2010-01-25
Och alltså börjar vi om igen, fyller på enrgimätaren lite och tar nya friska tag och detta trots att det är måndag ;)

Morgonen förflöt ganska bra och med det merar jag att vi klarade oss utan en allt för tjurig Leia, hon var faktiskt vid förhållandevis gott humör. Vilket underlättar sååååååå mycket!!

Idag är det dagis för lill skruttan, hoppas att det går bra och att hon var redo för det nu. HOn har ju varit feberfri sen i fredags bara den fruktansvärt störiga hostan kvar.

Nu har jag hämtat min första kopp med kaffe så nu kör vi igång här =)

Han en bra måndag nu

Puss
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Pfjui!!!

        Tid: 21:45:00 Datum: 2010-01-24
Äntligen är barnen i sina sängar. Elias spelar inte så stor roll, han märker man kanppt av. Men lilla Leia har inte haft sin bästa dag i dag tyvärr. Herre Gud säger jag bara!!! Vilka humörsvängningar hon har haft. Såna raseri utbrott har jag inte sett sen hon gick på kåvepenin, om jag ens hade det lilla uns av enerrgi idag så är den totalt borta nu. Jag hatar såna är dagar, jag verkligen HATAR dom. Blir fruktansvärd illa till mods och det tar tid innan allt går mot ett normalt lunk. Alla blir fruktansvärt sammanbitna  och sen när alla väl kan samtala i en någorlunda normal ton då kommer nästa "bomb" som ett brev på posten och samtalet man hade med Leia bara för en liten liten stund sen då hon var djupt ångerfull och sa förlåt och det skulle inte upprepas osv osv det är totalt som bortblåst. Hela den här dagen har varit helt katastrofal och har bara lämnat "en bitter eftersmak i munnen".

Man tänker till och man tänker efter att nästa gång då skall jag minsann göra såhär och såhär för inget blir bättre av att man i slutändan står och är fly förbannad på sin lilla bara tvärtom, allt bara eskalerar. Det blir bara skit av allting för att vara helt ärlig. Jag tycker själv att Leia har varit bättre att tas med det senaste, jag har lärt mig att det är ingen idé att hetsa upp sig, det bästa man kan göra med henne egentligen är att gå ner på hennes nivå säga att man förstår varför hon är irriterad och förbannad men att man ändå inte få bete sig så som hon gör. På sistone tyckerr jag att jag har kunnat prata med henne på ett helt anat sätt, hon hinner inte få frispel och har lugnat sig någorlunda fort.
Idag var ett stort jävla undantag, hon betedde sig så illa flera ggr att mitt tålamod var totalt slut och allting som man inte skall göra gjorde jag, pratar givitvis inte om att slå barnet, har aldrig slagit mina barn och jag tänker verkligen inte börja nu!!! Jag pratar pedagoik  men jag är inte mer än människa, jag har mina fel och brister jag med trots att jag är mamma och skall vara den vuxna och bete mig därefter. Jag säger det igen och läs det gärna med eftertryck.......JAG HATAR SÅNA HÄR DAGAR!!!!!!!!!!!!!!

I morgon är en ny dag och vi börjar om på nytt igen förhoppningsvis med en gnutta mer energi och med lite mer lärdom av vad man skall göra och inte och därmed visar vi dagens tråkiga upplevelser "Fuck you" :p

Oavsett vad så älskar jag mina barn mer än livet självt och dom är inte mer än männsikor dom heller, dom måste också få ha sina "pissiga" dagar som resten av mänskligheten har men det är ngt som man kanske inte alltid tar med i beräkningen??

Jaha detta var nog ett inlägg med självransakan och det kan väl kanske behövas ibland!!!
En sista sak bara......

Elias och Leia

Mamma älskar er nu och för alltid, vad ni än tar er till i livet. Båda ni har legat i min mage i 9 månader (Elias ngt längre då förstås ;) ) Men ni är en del av mig vad som än händer och jag är en del av er......

Älskar er så mkt!! ♥♥♥
               
                                     |KATEGORI » Angie funderar | Kommentarer(0)|

Gnällig söndag :(

        Tid: 16:49:12 Datum: 2010-01-24
Värsta söndagen ever det här. Hjälper ju inte till för att höja humöret direkt. Idag skall Leia ligga i sin säng kl 18:30. I går somnade hon nog inte förrän närmare 22. Alldeles för sent för henne. Så hennes humör har varit helt bedrövligt idag. Det tar så himla mkt energi att tjafsa med sina barn. Det är ngt jag helst slipper. Får ont i magen av det!!!

Verkar i alla fall som jag skulle få mitt nya vardagsrums bord. Vet inte om John skulle åka och köpa det i morgon?? Eller nä det skulle han nog inte :( Vi måste göra oss av med det gamla vi har först så det kan nog dröja ett tag tills jag får ett nytt bord trots allt.

Nu skall barnen snart duschas av och sen tar vi lite söndagsmys och sen skall lilla fröken gnäll i säng, idag gör jag ett undantag och ligger kvar hos henne tills hon somnar.

Och eftersom jag och mannen har fått göra söndagar till speciella kvällar så blir det nog lite uppesittarkväll kan jag tänka mig.

Nää dags att duscha barn
               
                                     |KATEGORI » angie less | Kommentarer(0)|

Nada blogginspiration

        Tid: 13:35:37 Datum: 2010-01-24
Japp så ligger det till just nu......tyvärr!!

Tyckte det var kul att blogga förut, skriva av mig om allting, små som stora saker som en liten dagbok. Dock ngt censurerat!!!
Men som det är nu så blir det bara helt blankt när jag väl sätter mig för att skriva lite och det känns faktiskt lite tråkigt men vem vet, inspirationen kanske kommer tillbaka??
Men jag känner inte att jag har orken till något nu, varken hem eller blogginlägg. Har för tillfället tusen måsten här men jag orkar bara inte. Jag har verkligen ingen lust!!!
Kan det vara så att Sveriges mörka månader har hunnit fatt i mig till slut?? Jag brukar få en rejäl down period när Sverige börjara bli mörkt och kallt men har klarat mig rätt länge hittils. Men nu känner jag att jag är sleten och orkeslös. Det blir lite som en ond cirkel kom jag på för jag mår ännu mer pissigt när det ser ut som fan här samtidigt som jag inte orkar göra något åt det?!?!?!

För övrigt så har jag surfat runt på IKEA idag, jag vill ha ett nytt soffbord. Tycker det var har nu är för stort, det är som en koloss. Hittade ett för bara 199 Kr, alltså inget märkvärdigt men det hade passat här :D

Bild från IKEA givetvis



Man kanske skall åka ut till IKEA och införskaffa det?? Så röja undan i klädkammaren, projektet som jag började med förra helgen....

För då kan jag kanske få plats med allt som ryms i vårt nuvarande vardagsrumsbord i en egen liten låda där inne??

Och i morgon är ännu en måndag här?? Varför går helgerna så fort??? Missförstå mig rätt, Älskar mitt jobb men jag hade behövt ett gäng dagar ledigt och bara få vara!!!

Nä jag får se om jag kan komma igång och få nåt gjort äntligen!!

Puss puss
               
                                     |KATEGORI » Angie trött | Kommentarer(0)|

Nattbloggar

        Tid: 02:13:28 Datum: 2010-01-22
Jaha så här sitter vi, jag och Leia i väntan på att febern skall gå ner. Jag har hunnit konstantera att det rullar barnprogram kl 2 på Cartin Network. Vad är vitsen med det? Är ju inte direkt så att det brukar vara några barn i den åldersgruppen vakna så dags?? Fast å andra sidan det kanske går för just såna här tillfällen när man sitter vaken med en febersjuk dotter brevid sig.

Jaja så fort febern går ner så är det sängen som hägrar igen, man e ju inte direkt pigg om man säger så *gäspar stort*

När Leia hade en liten feberfri tid tidigare ikväll pga alvedon passade jag på att slänga in henne i badet och tvätta håret på henne, det gjorde gott tror jag.

I morgon (eller idag blir det kanske, kl är ju ändå över tolv) är det jag som är hemma med Leia busa får se om vi kan sova lite middag kanske, det gör oss nog gott båda två.

Nu verkar febern vara på väg bort nu blir det snart till att sova igen.....Åhhh vad gött!!!

Natt natt världen♥
               
                                     |KATEGORI » Elias &Leia | Kommentarer(1)|

När man har en sjuk liten tjej med

        Tid: 17:14:03 Datum: 2010-01-21

3bd46cef1c21e8a098378955db990e39.png

När man har en sjuk liten tjej med feber så blir middagen lite si och så. Här mumsas det chips till middag

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Leia e "puk"

        Tid: 17:02:58 Datum: 2010-01-19
Dom ringde från dagis vid kvart i ett ungefär och så att min lilla kråka var jätte hängig. Stackars liten!! Så det var bara till att packa ihop och åka och hämta henne. När jag kom fram till dagis så låg hon och sov den lilla skruttan. Frågade om hon orkade åka med till skolan och hämta Elias och det ville hon, fick lägga en plastpåse därbak för hon klagade på illamående men vi klarade oss till skolan utan några kräkolyckor, fick ringa fritids och be dom skicka ut Elias så jag slapp lämna en dålig Leia i bilen, hade ingen större lust att släpa runt på en dålig Leia inne på fritids heller för att leta efter Elias så det löste sig till det bästa.
 
Väl hemma så var det bara till att bädda ner henne på soffan och sätta på en film, hon hade en temperatur på nästan 39 grader så det var ju inte konstigt att hon kände sig hängig.

John är kommer att vara hemma med henne i morgon och så får väl jag ta sen om det skulle bli mer.

Nä soff time ;)
               
                                     |KATEGORI » Elias &Leia | Kommentarer(1)|

Utmanad =)

        Tid: 20:21:09 Datum: 2010-01-18
Jag kände mig genast lite utmanad av Andrea :)


Nämn något som gjorde dig glad igår: Elias kom hem till oss från sin pappa :D
Vad gjorde du kl 08 imorse: Satt och jobbade för fullt och sörplade på mitt kaffe
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pratade med mina barn
Det sista du sa högt: Godnatt Leia nu är det dags att nana ;)
Det senaste någon sa till dig: Mamma kan vi se den snart (Elias angående filmen Det regnar köttbullar)
Vad har du druckit idag: Kaffe och vatten
Vad var det senaste du åt: Korv med bröd och potatismos
Vad var det senaste du köpte: Lite kläder för mina presentkort som jag fick i julklapp
Vad är det för färg på din ytterdörr: brun
Vad är det för väder hos dig nu: -1
Godaste glassmaken: Jordgubb!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja
Sover du tungt: Ja äntligen (nu när Leia sover hela nätterna
Drömmer du mardrömmar: Inte så ofta tack och lov
Trivs du med ditt jobb: Absolut!! Bästa ever
Favoritklädsel: Jeans och snygg top!
Favoritlåt just nu: Åhhh jag vet inte, har massor ju
Vad ser du om du tittar till höger: Tv:n
Vad gör dig glad just nu: Att jag har tränat =)
Vad ska du göra härnäst: Duscha
Höger eller vänsterhänt: Höger!
Humör just nu: Helt ok humör
Favoritgodis: Blandat smågodis. Sött, salt, choklad, hårda och mjuka godisar
Kläder just nu: Fortfarande träningskläder, har inte kommit in i duschen ännu
Sommarplaner: Vara ledig :)
Hur många kuddar sover du med: Jag har fyra men sover på en och Zelda har resten av mina kuddar
Spelar du något instrument: Näpp
Morgon eller nattmänniska: Natt (om jag måste välja nåt)
Vad är viktigast för dig: Min familj....Always!!!
Är du kittlig: Jaa låren
Snarkar du: Näpp inte nått
Stjärntecken: Lejon!
Äckligaste insekten: Spindlar och kackerlackor!!! 
Längtar du mest efter just nu: Helgen ;)

Utmanar vem som helst som känner sig manad

               
                                     |KATEGORI » Lite allt möjligt | Kommentarer(0)|

Tisdag som känns som måndag

        Tid: 19:48:34 Datum: 2010-01-12
Hmmm det kanske var rätt väntat eftersom måndagen inte kändes som en måndag. Men nåt positivt är ju att det är onsdag i morgon :)

Idag har varit en träningsfri dag och jag och Leia busa passade på att gå in och hälsa på mormor och morfar en stund. Det verkar som Leia har blivit lite förkyld också får se om det stannar vid det eller om det blir lite feber också.

I morgon blir det gymmet igen med camilla....NAJS!!! I morgon blir det till att köra järnet =)

Nää jag e alldeles för trött för bloggen idag, nu skall jag bara chilla i soffan.

Puss
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Flum måndag!!!! =)

        Tid: 19:44:13 Datum: 2010-01-11
Tro det eller ej. Jag som hatar måndagar (nästan mer än allt annat) har haft en rolig måndag med ganska mycket flum och mycket skratt, det roliga är att jag och Anzi har befunnit oss på samma nivå så vi har haft kul idag. Trots detta fick vi gjort allt vi skulle och massa därtill.

Sen var jag iväg till gymmet efter jobbet och körde cykel och löp bandet med Camilla. Riktigt gôtt faktiskt men nu är jag tröööööööttt =)

I morgon blir det vilodag för mig och så kör vi på onsdag igen. Det blir bra det :D Skall se om jag kan klämma in ett Body Pump pass på söndag för som det är nu så har jag nästan bara kört kondition, dags att köra lite styrka för alla muskelgrupper ;)

Nä nu skall jag glo på dumburken innan jag skall sova.

Puss
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0