Nyårsmiddagen avklarad och nyårsdårar

        Tid: 20:00:38 Datum: 2008-12-31

Nu har vi varit iväg och käkat middag hos mamma och pappa såååååååååååå gott pappa kan verkligen göra stek. Vi åt tills magen stod i fyra hörn typ så det llla träningspasset man körde på wii innan vi gick var nog rätt så bortkastad. Appropå Wii så var det första gången jag körde Wii fit, jag gjorde det med stor risk att e löjlig ut.....Haha!! Men det var grymt kul, oavsett hur löjlig man än såg ut och faktiskt ganska jobbigt också. Jag körde Step Up och jag kan säga så här, kordination har aldrig vait min starka sida men vad fan jag stod i mitt eget vardagsrum, det fanns inte så många som kunde se hur löjligt det såg ut.....Hihi!!

Jajja tillbaka till vår nyårs middag. Efter att vi käkat och diskat upp så gick vi ut på kullen framför mamma och pappa för att skjuta upp några raketer, Elias tycker att det är så himla kul och ingen skada i det, hade väl typ ett tiotal raketer. Det var inte en käft ute så vi körde igång. Leia och John väntade inne för Leia tycker att det är lite otäckt med smällandet. Halvägs in i raket avfyrandet började kullen fyllas av lite folk som skulle kolla på GP`s fyrverkerier.....Jaja inget konstig med det, vi sköt ju brt från alla andra så det var väl inget märkvärdigt......trodde vi!!!!

När vi står där och skjuter iväg våra raketer så hör jag ngt jävla tjoande bakom oss och det lät ungefär så här
- Men vad fan ni kan ju visa lite hänsyn, e lite obehagligt att det smäller bakom ryggen på oss (han stod kanske 15 meter från oss)

Jag: Vad fan e det med dig? Varför står du här då om det är så jävla jobbigt?

Sen gick jag därifrån för jag skulle kolla till Leia, kom ut igen och fånen står fortfarande och gnäller (bör tilläggas att han inte ens bor i området utan verkar vara ett ragg till nån morsa i området) Vid det här laget så håller jag på att explodera, finns väl fan viktigare saker att gnälla på, han e ju ändå ute för att titta på fyrverkerier so what the difference.......

Går in och beklagar mig för min man, vid det här laget  e jag så arg så jag skakar (och det är ju mitt stora dilemma att när jag blir så arg då kommer tårarna och det är inte för att jag är ledsen utan bara så in i helvete förbannad, hur jobbigt är inte det då) så john går ut, han får vara lite back up till min pappa för jag vet att han kommer bli jätte arg också. Sen kommer min mamma in och hon är precis lika förbannad som jag är..... Så det slutar med att John och pappa står och försöker prata med dom men dom där tönt människorn säger såna idiot grejor så det är inte ens värt att ta upp dom här, ni skulle börja asgarva.Till slut går jag ut och hämtar John och säger att det är inte värt att slösa tid på såna meningslösa människor (lr ngt liknande) *suck* vissa mä'nniskor kan verkligen förstöra en hel kväll hoppas vi förstörde lite av deras kväll också med vårt mot käbblande.....Hihi!! Känns ju lite lättare att tänka så att vi gick nog inte helt obemärkta förbi heller, dom satt säkert och diskuterade oss när dom kom hem.

Så nu sitter vi hemma, Leia tittar lite på film (nalle puh naturligvis) och Elias spelar Wii. Vi kanske kommer titta på nån film sen om John slutar sura vill säga MEN det e annan historia ;))

Gott nytt år!!!!!!

Kram angie

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nyårs Afton!!!

        Tid: 10:01:58 Datum: 2008-12-31

Kl 6:54 slog vår dotter upp sina vackra bruna ögon och hojtade glatt infrån sitt rum att hon inte kom ner från sängen för Simba höll på att leka med stegen (hon har precis fått överta brosans lilla loftsäng och är väl inte helt van vid upp och nergång i den sängen ännu)så det var bara att knata upp och lyfta ner henne men faktum är att det inte spelar så stor roll att hon vaknade kl 6:54 för hon sov hela natten i egen säng och det tillhör inte vanligheterna.
Så nu sitter vi och myser hela familjen eller njae nästan hela familjen i alla fall, John är i väg och hjälper en kompis att tapetsera?!?!? Ja jag vet, hurtigt värre =))
När han kommer hem sen så skall jag iväg och steka mig lite i solariet, skall bli nice. Man känner sig lite fräschare med fejk bränna i alla fall.
Senare idag så skall vi hem till mamma och pappa och bli bjudna på lite nyårs middag men det kommer inte bli att vi stannar där halva natten utan vi kommer tillbringa kvällen hemma med myspys. Och jag kommer definitivt somna innan tolv slaget, det gör jag alltid och sen vaknar jag när dom drar igång med alla raketer som skall skjutas iväg och det blir ett jäkla liv och så ligger jag och muttrar över det för att sen slutligen somna om (efter att ha tittat till barnen så dom inte blir rädda av allt oväsen ;)

Mina underbara små bustroll

Nu skall jag försöka komma igång med lite allmänt grejande här men jag skriver säkert senare, detta var ju riktigt roligt =)

Kram angie

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nu kan inte ens jag hålla mig ifrån bloggandet

        Tid: 20:52:44 Datum: 2008-12-30

Nu har jag länge varit inne på vänners bloggar så nu måste jag bara börja med detta jag med. Det ser ju inte så värst komplicerat ut, det verkar inte som om man måste skriva långa noveller så det borde väl tom jag klara av...eller?? Fast jag har ju inte så bra eferanheter om man ser tillbaka på min tid då det skrevs dagbok.....hmmm!! Kunde gå flera månader mellan ggr sen skrev jag så kryptiskt så inte ens jag fattade vad jag skrev.....Stor idé då liksom!! Men jag skall ge detta en ärlig chans vem vet jag kanske bara älskar det =)
Det kommer nog mest bli små inlägg om mina barn och kanske ett och annat om mannen också ;).
Så detta blir mitt första inlägg som förhoppningsvis följs av många fler =)

Kram angie

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Välkommen till min nya blogg!

        Tid: 20:08:55 Datum: 2008-12-30

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0