Gott nytt år

        Tid: 12:20:47 Datum: 2009-12-31
Snart ett nytt år och nya möjligheter!!!

Men jag skall absolut inte klaga på det gågna året, det har varit ett bra år. Nu går vi mot ljusare tider också och det är väl positivare än nåt. Längtar så eter sol och värme och lata dagar på balkongen :D

Älsklingen fick ju en träningscykel av mina föräldrar och den fick jag ju för mig att jag skulle upp och trampa på nu. Jag var skit optimistisk och sa att jag skulle köra en halvtimme....Yeah right!!! Den var ju tusen ggr jobbigare att trampa på än träningscyklarna på jobbet.
ick ju rört lite på mig iaf. Får se om jag och John skall köra en match tennis på Wii sen. Det tyckte jag var roligt =)

Sen vid tre blir det middag hos mamma och pappa och lite raketer sen bara hem och mysa och somna innan tolv ;)

Gott nytt år kära vänner!!!!

Love u♥
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(3)|

Tar mig i kragen.....

        Tid: 19:19:56 Datum: 2009-12-30

.....Och skriver ett litet inlägg på min halvt handikappade dator. Jag måste verkligen lämna in den så att dom kanske får ordning på den. Försökte ringa teknisk support igår och då meddelade dom att dom hade väldigt lång kö och man kunde få lämna sitt telnr så skulle man bli uppringd. Jajamen sagt och gjort så gjorde jag det och tänkte väl mig kanske en väntetid på några timmar...
Det automatiska svaret jag fick i örat var att jag skulle bli uppringd senast idag då??? Jäklar vilken tid, vad säger det om deras produkter undrar jag då?? Men i vilket fall som helst, tror ni att npn ringde mig idag då?? Näää såklart inte :(

Nu har jag fyra dagars ledighet framför mig och det skall bli sååå skönt, enda nackdelen med det är att jag kommer märka det på lönen :( aldrig får man vara riktigt glad. Det suger!!!!

 

I kväll skall jag gotta mig med So you think you can dance i min ensamhet och sen blir det krypa ner i sängen och mysa med Zeldisen och nana gott utan att behöva bli väckt av en väckarklocka. Ok en liten väckarklocka har jag kvar och en väldigt mänsklig väckarklocka som heter Leia Busa :p

Men ändå inngen stress i morgon inte. Vi skall hem till mamma och pappa på middag på eftermiddagen men sen skall vi bara ha nyårsmys. Kommer ju säkert att somna innnan tolv som vanligt och sen vaknar man när alla smäller av sina raketer och svär över att alla håller på och smäller så länge ;) (märks att man börjar bli gammal or what??)

Skall se om jag kan få in lite kort snart. Jag har inte haft varken ork eller lust.....eller tid för den delen att få in kort. Sen har jag två datorer som e helt kassa så det är inte speciellt kul längre. Men snart kommer nog Malla igång med sina designer igen då är jag grymt sugen på en ny, då kanske det blir lite kul att blogga igen :)

Nää lite tv dags sen dags att lägga barn.

Ha en go kväll!!

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

God jul

        Tid: 11:26:45 Datum: 2009-12-24

Äntligen är julen här. Åh vad barnen har längtat!! Det först Leia sa när hon slog upp ögonen var "Är det lång tid tills det är julafton" och när hon kom upp och såg alla julklappar så var ju lyckan gjord =)

Sen sprang hon skytte trafik mellan oss och julklapparna för vi skulle läsa vad det stod på paketen :)

Nu saknas bara Elias också sen är familjen komplett men han kommer snart och då blir det julfirande hos mormor och morfar med tomte och tomtenisse och massa julklappar.
Nu har jag hittat en extra julklapp jag måste slå in.....Så ha nu en riktigt God Jul!!!

Love u!!!

Puss å kram

               
                                     |KATEGORI » Angie Glad | Kommentarer(1)|

Snart fredag =)

        Tid: 20:16:43 Datum: 2009-12-17

Åhhh vad skönt det skall bli. Nu går jag på reserven igen vad det gäller att komma upp på morgonen. I morgon skall barnen vara lediga. Grymt skönt för dom!!! Dom är också trötta dom små liven.

Och nu slog det mig att jag måste sitta till halv fem i morgon också :( min tur att ha växeln på eftermiddagen men förhoppningsvis ringer det inte speciellt mycket. I morgon blir det till att gå igenom massa mail också, vi får väl se om Anzi och jag kan gå igenom tillsammans så får hon se vad för typer av mail som hamnar i våran låda också...

Blev så glad idag när jag såg att goa Malin skall börja med bloggdesigner igen :) Det är ju hon som fixat den fina jag har nu och den är verkligen sååå fin men nu är jag sugen på nåt nytt och jag har inte hittat nån som designar så som jag vill ha det så jag har tålmodigt väntat och nu äntligen snart kör hon igång med design igen.....Wiiiiiiiiiiiiieeeeee!!! I´ll be the first in line ;)♥

I morgon skall jag ut med goa tjejerna på jobbet på lunch för Vanja kommer till Götet och hälsar på så det skall bli trevligt att äta ute för det var längesen nu.

Idag är det sista avsnittet på Criminal Minds också.....Inte missa!!! Sen blir det nog sängen för mig, som vanligt har jag ju en vision om att komma upp en viss tid, gärna en bra tid så att jag kan få plussa på flexen lite :D

Jag har väl iofs inga större förhoppningar om att jag kommer att komma upp men viljan finns där.....Promise you!!!

Puss så länge

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Tisdag 091215

        Tid: 18:36:32 Datum: 2009-12-15

Som ni ser har ideér till rubrik totalt försvunnit och jag är för trött att ödsla tid på att försöka komma på ngt :)

Idag har varit en sjukt galen dag, dagen började ganska lugnt men sen var det fullt ös hela dagen, tel ringde och mail kom och jag vet inte allt. Men jag klagar inte, tycker ju det är kul när det händer saker.

Nu har jag precis satt ner rumpan i soffan och nu är kl 18:20 så nu väntar jag och barnen på julkalendern och sen skall Leia lägga sig.....Helt galet!!

Idag blir det till att hålla sig vaken dessutom för idag är det Hells Kitchen. Jag trodde att det skulle vara sista avsnittet idag men i tidningen stod det att det var två avsnitt kvar men jag vet inte. Å andra sidan det lär jag ju märka efter ikväll ;)

En annan sak som jag missat att säga att jag är värre än någonsin med snoozandet på morgonen, om det var illa förut så är det 1000 ggr värre nu. Jag kommer verkligen inte upp. Viljan finns där.....på kvällen när jag går och lägger mig.......men som bortblåst på morgonen. Den enda tanken som finns i migg huvud då är "bara en liten stund till" och så håller jag på en timme eller nåt och sen har jag sååååååå bråttom.

Fick äntligen på vinterdäcken till bilen idag också, älsklingen var iväg och köpte det förut för det var vi tyvärr tvungna att göra också. Inte roliga pengar just nu men ett måste och allra helst om det får för sig att komma snö och bli halkigt och grejor.

Så i morgon tar jag bilen till jobbet tror jag :p

Puss på er!!

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Måndag 091214

        Tid: 19:54:28 Datum: 2009-12-14

Åh herre min Gud!!!

Nääää jag har inte blivit troende, jag insåg just nu att julafton närmar sig med stormsteg och vi är inte klara med allt ännu. Usch!! Då har man mycket att göra om man först nu inser att det är julafton nästa vecka :s

För övrig så pinnar det på i en jävla nittie. Alltid grejer som skall göras så just nu kan jag inte säga att det finns mycket fritid över till annat och det inkluderar även bloggandet. Kan tänka mig att det inte är så super kul att läsa om min stressade vardag var och varannan dag ;)

Nu tänkta jag bänka mig med Elias och kolla på Ullared (det får han göra vare sig han vill eller inte) hehehe!!

Så ha det mys nu ♥

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Ännu en måndag

        Tid: 19:35:46 Datum: 2009-12-07
Den gick ju ganska smärtfritt ändå, detta trots att jag hatar måndagar. John hade ingen lätt uppgift att få upp mig och Leia i morse. Först var han inne och försökte få liv i mig och det gick väl sådär.
Sen vidare till Leias rum där han möttes av lika start motstånd som inne hos mig. Jag och min dotter är inga muntergökar på morgonen direkt :D

Enda anledningen till att jag gav upp sängens sköna värme var för att jag var så sjukt täppt i näsan och eftersom jag avskyr att vara så täppt så ville jag upp och överdosera nässpray ;)
Och grejen är har man väl kommit upp och börjat göra sig iordning då är det ju inte så jäkla illa med just det där att ta sig från sängen och upp känns som ett oövervinnligt uppdrag och det är likadant vareviga morgon. Not fun!!

Idag fick jag tom slänga in handduken lite tidigare för jag kände mig inget kry alls på jobbet. Huvudet bultade och hostan tog knäcken på mig och till råga på allt så hade jag glömt min älskade nässpray (ok jag förstår att jag just nu framstår som en nässprays junkie men jag får panik när det täpper igen) så jag hängde kvar till strax efter 15 nån gång sen flexade jag hem.

Min älskling hade gjort världens godaste sås till köttet idag, det var så himla gott så det inte var sant. Så har ni inte provat att koka kött i Coca cola (vet att det låter helt wacko) så gör det för såsen som han gjorde sen var nog den godaste jag ätit och då skall det tilläggas att min pappa gör grymt goda såser. Så jag åt nog lite mer än jag borde men jag är en sucker för god sås med potatis...Yummie!!!

När Leia busa somnat blir det nog lite film såvida inte min älskling somnat därinne efter boken han läste för henne :p

Ha en go måndag på er i alla fall =)
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(5)|

Julmarknad

        Tid: 13:54:28 Datum: 2009-12-06
Hjälp vad fort helgen går. Nu har snart halva söndagen gått redan.
Håller för närvarande på att fixa lite mat till mig och barnen. Idag passar jag på att göra lax eftersom John inte är hemma (han avskyr allt vad fisk heter) och till laxen blir det potatismos och hollandaisesås. Ungarna vill säkert ha smält smör också så det blir nog lite sånt med :D

Idag har vi varit på julmys uppe på ladan, himla mysigt faktiskt. Leia red på en liten ponny fast hon blev så blyg så hon ville bara rida ett varv....Lilla stumpan!! Sen fiska ungarna upp varsin grej i fiskdammen också och det roliga var att det var faktiskt fina saker, båda blev väldigt glada.
Leia vann även en stor chokladkaka på ett hjul.

Medan jag och Leia rände runt överallt var Elias inne och hoppade på den stora mattan som dom har där och han var så stolt att han vågade hoppa från högsta, det har han inte vågat innan :)

Hade med mig stackars Zelda också och det var nog ett misstag, var änna jobbigt att hålla reda på henne bland allt folk.

Nä jag får väl återgå till mitt middagslagande kanske

Puss alla goa
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Bara hosta hela tiden

        Tid: 14:28:24 Datum: 2009-12-02

Det e så grymt störigt att hosta och man hostar ju främst när man inte vill hosta. Som jag försökte lägga mig ner och vila lite, och hade precis slumrat till lite gott och får värsta hostattacken och sen slutade det ju inte heller så jag gav upp alla tankar på att sova.
Nu väntar jag främst på att klockan skall gå så att jag kan hämta Elias ♥

I morgon blir det nog jobb igen, kan ju inte vila ändå. Kan likaväl sitta och hosta på jobbet som hemma bara febern inte kommer tillbaka så :)

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Sjuk :(

        Tid: 08:59:45 Datum: 2009-12-01
Usch!! Mår bedrövligt!! Hur skumt som helst, igår när jag kom hem så mådde jag hur bra som helst förutom min störiga hosta då. Men sen på kvällen så blev det bara värre och värre och vid åtta hade jag en fruktansvärd huvudvärk så jag kunde knappt sitta upprätt. Bestämde mig för att gå och lägga mig och John servade mig med huvudvärks tabletter. Låg med 3 täcken och frös ändå :(

Så idag blir det till att vara hemma och bara ta det lugnt. Sitter och tittar på Jerry Springer. Ärligt talat det kan ju inte vara på riktigt?? Eller finns det verkligen såna idiotiska människor??

Skall snart bädda ner mig och vila lite. Skall bara sörpla klart lite kaffe först.

Puss
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0