Har haft bloggsemester :)

        Tid: 20:44:48 Datum: 2009-07-31
Haha inte riktigt kanske men jag har haft häcken full och inte hunnit med att blogga. När vi inte varit runt hos diverse grannar och grillat så har vi grejat här hemma. Man kan säga att vi har att göra till hösten när vi skall bjuda igen till alla grannar men det gör vi så gärna. I det här kvarteret går alla i ide när hösten/vintern kommer och sen man alla till våren igen och barnen har vuxit ännu mer. Ok lite överdrivet men nästintill är det så faktiskt. Men jag skall försöka slå slag i saken så att man ser sina underbara grannar lite mer även på vinterhalvåret. Bra idé va??

Idag fick vi börjat tapetserat i köket lite och älskl var iväg och köpte en ny fin varagsrumsmatta (som jag sett ut efter min senaste raid på IKEA) Det blev så fint så men den mattan kommer jag nog få dammsuga en gång om dan för att den skall hålla sig fin :s

I morgon delar vi nog på barnen för idag har dom varit så jäkla jobbiga och bråkat som sjutton så i morgon skall dom få chansen att sakna varandra lite i alla fall. Får se om vi kan få grejat lite till här hemma också. Har ju bara en veckas semester till sen förfaller hemmet igen så jag måste se till att få fixat så mycket som möjligt innan dess ;)

Idag har förresten varit ett riktigt höst väder, jag frös tom i natt så kallt var det, så idag har vi inte varit ute något alls, det har ju blåst halv storm. Jag var nere och tröstköpte godis förut :) och så köpte jag twilight också (filmen alltså) min nya favvofilm för tillfället......Love it!!!

Nu skall jag snart hoppa in i duschen bara ligisten somnar nån jäkla gång. Hon e helt omöjlig för tillfället och hon driver mig till vansinne. Värst är hon på kvällarna när hon skall sova, då e hon hopplös. Det är då hon testar en till bristningsgränsen och har man då haft 10-20 sammandrabbningar med henne under dan så har man inte bästa tålamodet i stan vid läggdags... Jaja det ger väl sig, lagom tils hon e 20 eller nåt :s

Förresten nu har jag läst klart den sista boken i twilight serien :( *snyftar* den var så himla himla bra och nu är det slut. Känns lite små deppigt faktiskt. Nu ser jag verkligen fram emot andra filmen New Moon...

Suprise suprise! Nu e ligisten uppe för att kissa. Varför e jag inte förvånad??

Skall försöka få in korten från Skara också, det blev inte speciellt många men några blev det allt.

Puss så länge
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

såhär trött...

        Tid: 19:08:49 Datum: 2009-07-29

38454ea39900f91a7c02d1935055cec6.png

såhär trött e leia när vi åker hem från skara. Mammas stumpa

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Trötta och på väg hem

        Tid: 18:19:34 Datum: 2009-07-29
Nu är vi på väg hem efter en lång dag på Skara Sommarland. Det var sjukt mycket folk och jag kan tycka att det är ganska överskattat och dom borde ddefinitivt ha tempererade pooler. Barnen skaka ju tänder efter ingen tid alls.
Men dom fick badat lite och åkt lite så dom är nog nöjda tror jag.
Jag tror att jag skall ägna mig åt min bok lite, e lika trött nu som när vi kte till Skara.

Puss så länge
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

På väg....

        Tid: 08:48:39 Datum: 2009-07-29
Japp då var vi på väg, nu har vi 77 km kvar till Skara. Skall snart ta en liten bensträckare och vätskepaus.
Barnen sitter och tittar på film i baksätet och jag sitter och surfar :) hur käckt som helst med min lilla data.

Jag har inte vaknat ännu känner jag, e super trött. Men ett bad sen så piggnar nog även jag till.. Skall passa på att läsa lite sen med.

Zelda e hemma hos Lillian idag, tur att vi har henne. Näää usch e alldeles för trött för att skriva, sitter bara och gäspar hela tiden.

Hörs sen istället när jag har vaknat
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

Det här var en pärs

        Tid: 15:30:08 Datum: 2009-07-28
Fick äntligen masat iväg mig till affären. Hade ingen lust alls att åka egentligen men jag var ju tvungen.
Först var jag inne på H&M, rotade igenom precis allting men ingen bikini i min storlek. Fanns väldigt många 34 storlekar och det var ju en sisådär 12 år sen eller nåt som man hade 34 i storlek så det var ju bara att glömma. Vidare till Lindex, där hittade jag en jättefin bikiniöverdel som passade men naturligtvis inga bikinibyxor men jag tog överdelen ändå, den var svart så den kan man ju matcha till allt möjligt. Vidare in till Gina tricot (massa massa rea där) hittade ett par bikinibyxor för 29 spänn!!! Brydde mig inte ens om att prova för jag orkade inte, hade redan tagit av mig allting två ggr innan det och jag bara orkade inte en tredje gång. Skit sak samma om dom passar, 29 spänn e liksom inte hela världen.
När det skulle betalas så stod jag i världens långsammaste kö, det hände absolut ingenting och skit varmt därinne. Men så äntligen var det klart.
På väg därifrån så kom ett tåg och bommarna fälldes ner och där fick jag också stå hur länge som helst och eftersom det här verkar vara min turdag så trodde jag att det blivit fel på bommarna (har hänt massa ggr förut) och att det inte alls var ett tåg ¨på väg och att man skulle bli ståendes där i en halv evighet. Men som tur va så kom det ett tåg och bommarna fälldes upp.

Nu har jag satt mig på balkongen med ett glas rött och väntar på att älskl goa mat skall bli klar♥ så jag skall passa på att läsa lite i min braiga (ja jag vet att det inte är ett ord ;) bok.

Ha det gött så länge

Puss
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(1)|

Bajs uppvaknande

        Tid: 11:06:59 Datum: 2009-07-28
God morgon!!

Japp det var det första jag såg när jag slog upp ögonen i morse, bajsfläckar på lakanet :s. Inte så värst trevligt faktiskt. Sen låg det lite högar lite varstanns i lägenheten. Zeldisen hade varit dålig i magen i natt och hon säger ju inte till när hon behöver gå, knäppisvovve. Så det var bara till att springa ut med henne och sen börja skrubba golv.
Och medan man ändå hade ångan uppe så hängde jag upp tvätten också och tömde kattlådan. Skall snart dammsuga här sen skall jag nog rensa lite i Leias rum så att det kanske äntligen blir lite ordning därinne.
Imorgon bär det av till  Skara Sommarland också dessutom så jag måste iväg och köpa en bikini för det har jag ingen. Eller jag har men dom e för små. Inte så himla roligt faktiskt om allt hänger utanför...Hehe!!

Min lilla data åker med i morgon. Älsk har skaffat ett modem till mig så nu kan jag surfa överallt :D tjoho!! Så nu kan jag tom hålla mig lite sysselsatt i bilen.
Håll tummarna för att vädret blir bättre, behöver inte vara super soligt bara det inte regnar i alla fall.

Nä nu får jag nog sätta igång här.....igen :)

Tjingeling så länge
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

Trätrall på plats

        Tid: 20:50:11 Datum: 2009-07-27
Hello!!

Ännu en dag fylld av fixande så datan har inte fått någon tid alls idag. Jag och älsklingen åkte iväg till ett ställe där vi fått nys på att det fanns billiga trätrall till balkongen och mycket riktigt vi hittade jättefina där som vi köpte med oss hem. Så det blev en födelsedagspresent (i förskott) till mig från min goa mamma och pappa....Tack så mycket mamms och papps!!♥
Så här fint blev det.....(klicka på bilden för större bild)

   

Vi blev i alla fall grymt nöjda och det tog nog bara John fem minuter att få dit det, lätt och smidigt precis som det skall vara ;)

Idag fick vi hem vår prins också, alltid lika mys när han kommer. Mammas älskling!!
Efter maten tog jag med mig barnen och gick hem till mormor och morfar en sväng, där Elias körde ett Monopol spel med morfar och Leia målade i sina målar böcker med sina nya pennor hon fått från mormor och morfar.

Mammas älsklingar  Mammas älsklingar igen  Close up på mammas ena älskling  Monopolspel pågår  Leia målar och mormor äter godis snören =)

Och dom här fina korten tog Leia i bilen när vi var på väg att hämta Elias

John kör bil  Fotograf: Leia busa  Jag  Fotograf:Leia busa    Leia busa  Fotograf: Jag :)

I alla fall när vi kom hem därifrån så fick barnen titta på en film medans jag röjde lite till. Vi har röjt med något nästan varje dag, det är konstigt att det inte känns som det minskar något alls. Det finns saker att göra hela tiden.

Min stackar lilla bok har jag inte hunnit med idag heller :(

Ha en go kväll♥
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

Leia ligger...

        Tid: 16:45:42 Datum: 2009-07-27

3c494cbdb0d2414a6b2f6187c58f17c8.png

Leia ligger och målar hemma hos mormor och morfar. Elias spelar monopol med morfar.

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nu kom molnen

        Tid: 14:34:31 Datum: 2009-07-26
Har suttit och läst vid sandlådan medans ligisterna härjat runt. Ena stunden leker som jätte bra för att nästa stund vara världens värsta ovänner *suckar*
E hemma nu för en snabb lunch sen vete tusan vad vi skall göra. Skall hem till Camilla och Martin sen och grilla lite.
Jag skall ta mig an balkongen sen men det får bli när vi kan släppa in katterna (dom är utelåsta för tillfället pga att vi målar inne) stackarna :(

I morogn kommer min älskling hit igen, denna veckan har faktiskt gått otroligt fort men det är väl för att det funnits att göra hela tiden. Får se om vädret e ok då blir det Skara Sommarland en dag. Säkert överbelamrat med folk men men det e bara att bita ihop.

Nu skall jag äta lite tror jag (som vanligt har vi haft en dust med Leia, hon skall tjafsa om precis allt hela tiden)

Puss
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(1)|

Sommar och sol =)

        Tid: 12:42:33 Datum: 2009-07-26
Åhhh vad underbart med lite sol

Inte för att vi varit ute och njutit av den speciellt mkt men ändå, just nu sitter jag faktiskt på utsidan och bloggar, inte helt fel :)
Fick planterat våra blommor som vi köpte härom dagen också. Himla f int bidde det. John har målat vår bank skiva, snyggt som fan blev det. Nu har vi en bokhylla kvar att måla sen är det nog klart för tillfället med just det.
John fick även riva ut alla våra mattor på balkongen för katterna hade behagat pissa där. Luktade FAN!!! Så nu skall jag ut och skura där sen med grönsåpa och vatten. Tänkte köpa trätrall och lägga där istället så det kan nog bli jävligt snyggt. Har önskat mig lite presentkort av mamma och pappa till just det ändamålet :D

Känns så himla skönt, känns som vi äntligen har tiden att komma ordning och nu känns det bara kul att fixa och dona medans man jobbade kändes det bara som en börda för att man var alltid för trött.

Leia är ute och leker med elias och Lavina. Och det känns också så himla kul att hon har så goa kompisar så nära så att hon bara kan springa bort till. Allra helst känns det xtra bra när Elias och Lavina har så goa föräldrar som man gärna umgås med.
Synd bara att min Elias inte har nån bra kompis så nära som han bara kan springa bort till sådär. Hoppas att det kommer. Då skulle min lycka vara gjord.

Har läst färdig min tredje bok i twilight serien och den var så bra så bra. Så nu skall jag börja med fjärde delen. Älskar när jag hittar böcker som jag inte kan sluta läsa. Om inte böckerna fångar mig från nästan allra första stund då tappar jag helt intresset.

Nä nu får jag nästan gå bort och se vad mini ligisterna har för sig. :)

Ha en go dag så länge hörs sen.

Puss puss
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(2)|

Fast i twilights värld

        Tid: 21:22:28 Datum: 2009-07-25
Idag har hela dagen gått åt till städning och när det var avklarat ville jag ägna mig åt min bok, håller egentligen fortfarande på och läser men jag tog en liten paus för att skriva några rader.
Har ni inte läst böckerna så börja nu, dom e jättebra....verkligen :)

Idag tog John med Leia till Borås djurpark så jag hade gott om tid att fixa och städa i lugn och ro. Fick inte gjort allt jag ville riktigt men mkt fick jag gjort i alla fall.

Ligisten Leia har fortfarande inte somnat och kl är nu 21:15, hon e helt otrolig den där lilla ligisten.

Nä jag bara måste fortsätta med min bok nu =)





Puss å hej
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

Long time no see

        Tid: 19:12:29 Datum: 2009-07-24
Hej hopp alla glada!!

Idag har jag varit super sämst på att uppdatera men jag har inte haft ngt kul att säga och har väl inte nu heller egentligen så jag bara pladdrar på (som jag brukar med andra ord)
Hade en lugn morgon i morse, låg brevid Leia i soffan och sörplade kaffe och läste min älskade twilight bok. Hade egentligen ingen lust att sluta läsa men ajg var ju tvungen att ge mig nån gång.
Söta Fia kom hit och tjötade lite och så fick hon hjälpa till med städningen också....Tack sötnos =)
Och Fia om du läser detta så kan du väl skicka ditt konto nummer till mig och vilken bank så jag kan sätta in pengar.
Sötnosen köpte två st DKNY parfymer till mig :)

Sen drog Fia, jag och Malin till IKEA för att äntligen få köpa våra hhandtag till kökslådorna, hittade lite annat också men det gör man ju alltid på IKEA. Finns det verkligen nån i hela världen som åker dit och kommer hem med just bara det man bestämt att man skall ha?? Jag har verkligen svårt att tro det :)

Och när jag kom hem därifrån så stack jag och Leia och älskl iväg och köpte lite blommor sen hittade vi lite shorts till älskl också så då blev han lite nöjd och glad :)
Så jag har faktiskt inte varit hemma så mkt idag och när jag har varit hemma så har vi fixat och donat och grejat....

Nu blir det en snabb dusch och slapp i soffan

 Skål!!! ;)

Puss
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

Grejat & donat....igen

        Tid: 20:45:36 Datum: 2009-07-23
Nu har vi varit hemma från Allingsås ett tag men vi har fixat lite här hemma. Fixat kablarna som låg som små ormbon lite här och var. Och fick burit in vår fina nymålade tv-bänk. Den blev riktigt bra faktiskt. Som ny. Bara 200 spänn (det var så mkt färgen kostade) det e lagom pris det. John håller på att måla sitsen på barstolarna nu också i samma svarta färg. Sen hittade jag en grej till jag vill måla :) Vi har en bokhylla som inte passar ihop med resten av möblemanget så den får åka på samma behandling..
Vi hinner nog få ordning på det här hemmet under semestern, allra helst om det här vädret fortsätter.
I morgon om John och Leia åker iväg skall jag dammsuga lite och torka lite golv, kanske hinnner fortsätta läsa på min bok dessutom :) Ev skulle fia komma hit en snabbis också. Men lite skall jag nog hinna med och göra.

Herre gud e kl redan kvart i nio om man skulle kolla lite tv innan man somnar kanske. Ja så blir det.

Sov så gott!!

Ps Becca om du läser detta: Tack sööööööööööööööööt :)

Puss
               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|

Som vanligt...

        Tid: 13:06:37 Datum: 2009-07-23

3782541fbc9b2d0b7528daf1f61c1f3e.png

Som vanligt en konstig min av leia så fort kameran kommer fram :-) Det är ett riktigt skit väder ute. Hade jag inte haft barn hade detta varit en soff dag

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Nu bär det av

        Tid: 12:06:31 Datum: 2009-07-23

Till Alllingsås tror jag att det var.....kanske!! Just nu vräker regnet ner så det känns inte så där jätte somrigt ute faktiskt men men bara till att gilla läget, man kanske skulle grila idag bara för att vara lite tvärt emot ;)
Nä nu får jag fixa ordning det sista här.

Ha en go dag i regnet så länge ;)

Puss

               
                                     |KATEGORI » Semestertider | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0