Melodifestivalen suger

        Tid: 21:32:17 Datum: 2009-02-28
Nu är det konstaterat!!! Jag tycker verkligen inte det är något bra alls i år och om det nu är nån som jag tycker är bra så går det aldrig som jag vill ändå :(
Ok nu gick Agnes vidare och hon var väl en av dom bättre men ändå inte super bra och var fasen har Thor-Leif i melodifestivalen att göra?? Säkert lika lite som Christer Sjögren!!! Men jag blir inte nåt förvånad om dom går till final. Och det värsta av allt är att jag kommer att fortätta kolla och jag kommer fortsätta gnälla lika mycket varje gång, var så säkra!!

I morgon är det städ söndag var så säkra :) då åker dammsugaren fram igen och det blir även tvätt söndag och plock söndag och sen är söndagen slut och så är det måndag igen. Fast måndagen skall bli lite kul ändå faktiskt, jag skall svara några timmar för vår växel så det skall bli super spännande. Jag e lätt road jag vet :D

Och Thor-Leifs gick inte vidare fast å andra sidan är nån opera låt med och kvalar och jag vet inte om det är mycket bättre....Och nu sa dom precis att opera låten gick vidare......What the F**k!!!

Jaaa vad skall man säga?? Man slutar aldrig att förvånas hur folk röstar...... Jaaaaa jag vet att jag inte röstar och skall inte säga nåt egentlige men det skiter jag i......Sådeså!! :D

Snart dax att krypa ner i goa sängen......Zzzzzz!!!

Nana gottigt!!

Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Svårt med rubriker....

        Tid: 18:33:29 Datum: 2009-02-28
Hejje alla glada!!!

Nu först har jag tid att sätta mig ner lite och skriva. Idag har varit en riktigt härlig dag med ganska schysst väder, igår var ju det lite bättre men det var helt ok faktiskt. Jag, John och Leia åkte till Synsam för att hämta ut mina terminalglasögon som redan var klara. Elias fick stanna hemma och spela lite. Sen tyckte jag att det var så himla härligt väder så jag kände för att ta med ungarna till ramberget där jag växte upp och gå en liten promenad. John var också med han sov inget på morgonen idag utan han sover en liten stund nu i stället. Var änna konstigt att ha honom "hemma" på en lördag morgon men mysigt så man kom iväg och kunde göra lite saker allihop.

Glömde ju tyvärr kameran på vår lilla utflykt vilket jag tyckte var lite tråkigt men det kommer nog fler tillfällen. Idag blir det melodifestival för hela slanten fast det är säkert inget speciellt ändå men jag måste bara titta ändå =)

Nääää blä vad okoncetrerad jag e jag skriver mer sen om inte John snor datan (vilket han säkert kommer att göra medans jag tittar på melodifestival)

Puss så länge♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Kaotisk fredag

        Tid: 20:07:45 Datum: 2009-02-27
Usch det känns som jag bara har massa tråkigheter att skriva om hela tiden. Men det är väl så en olycka kommer aldrig ensam.
Det började med att John ringe mig i morse och frågade vad Leia gjort med sitt öga (jag och Elias gick innan hon vaknade i morse nämligen så jag hade inte en aning om hur hon såg ut) Vad frågade jag, vad är det med hennes öga? Hon är jätte svullen svarade John. Jaha säger jag, hon kanske har fått en vagel, jag har haft det massa gången, obehagligt som fan men inte farligt.
Sen ringde John igen då fick Leia inte komma in i fall det kunde smitta *suckar* så John fick trava iväg till läkaren med henne men han fick inte tid förrän kvart över två så jag var tvungen att sticka f rån jobbet tidigare så att John kunde få sova men innan jag åkte från jobbet fick jag ett mail från min konsult chef där det stod att det kanske inte alls var lika lätta att få betald semester i förskott som vi hade trott och det blir ju jävla tungt att klara det ekonomiskt om jag inte får några jävla pengar på 14 dagar. Mailade mamma som erbjöd sig att låna pengar till mig i så fall så att vi kund beta räkningarna i alla fall.......Fortsättning följer om det.
i alla fall fick hämtat upp Leia vid två ca, svärmor hade varit snäll och tagit Leia en stund så min uttröttade man kunde gå och lägga sig. Hade en tid kvart över två men kom inte in till läkaren förrän strax efter halv tre. Läkaren kunde inte se något speciellt med hennes öga förutom att det var väldigt rött då (runt ögat då inte i själva ögat) så vi får avvakta lite med det och hoppas att det ger sig under helgen, det var inte SMITTSAMT i alla fall. Han kände även på hennes mage eftersom hon ständigt har ont i den men inget där heller, jag fick ngt på recept som jag skall ge henne för magen så att det håller igång på ett annat sätt. Efter läkaren så bar det iväg för att hämta storebror och sen efter det till apoteket där vi tillbringade väldigt lång tid och sen in och handla taco grejor. Vi var inte hemma förrän strax efter fem. Så nu har vi ätit och barnen har badat så nu sitter vi och tittar på film och barnen fick lite chips och ostbågar :D

Fick förresten äntligen hämta ut min kåvepenin också så nu kanske jag äntligen kan bli frisk också och Anzi du kan sluta tjata nu ;)
Åhhh Vanja gjorde förresten sin sista dag hos oss idag och eftersom jag inte stannade kvar hela tiden på jobbet så blev det så bråttom att säga hej då :(. Men jag kan säga så här Vanja, det kommer bli super tomt utan dig och jag kommer sakna dig massor men vi kommer definitivt att hålla konstakten!!!! Kommer vara jätte tomt på måndag när du inte är där. Ta hand om dig nu och hör av dig!!! Annars kommer jag till Växsjö och slår dig ;) Massa kramar till dig!!!!!

Appropå tråkiga nyhet jag fick doc en rolig nyhet i går och det är att företaget som jag är på har förlängt min period ytterligare så nu har jag till sista augusti vilket känns så toppen bra så att det är inte är sant, jag väntade mig dom värsta nyheterna om det igår, var beredd på det värsta och så blev det så bra......Tjoho!!!

Nu skall jag slappa lite framför tv:n innan det är dags att krypa ner i sängen *Gäspar*

Försökte få med hennes stackar öga men jag vet inte om det syns

Knas Elias ;)

Bus barn som badar

Myspys i soffan med lite chips och ostbågar

Min och Leias medicin


Ha en super bäst fredag och nana gottigt!!!

Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Så j***la irriterad

        Tid: 20:05:09 Datum: 2009-02-26
Allting är fan upp och ner idag!!! Tänker inte gå in på vad jag är irriterad på för då kan jag sitta och skriva tills i morgon. Men låt oss säga så här nån läser in för mycket i nåt som inte finns där och genom att göra det så underminerar man automatiskt hur jag är som mamma i just det sammanhanget och tro mig jag om någon skulle veta om nåt av mina barn mår dåligt av nån anledning oavsett vad.....THAT`S IT!!!!
Den andra anledningen till att jag är irriterad är för att den ena av katterna pissar i lgh hela tiden.......Jag pallar inte!!!! Finns ju ingen möjlighet att man kan springa och passa på honom hela tiden.......det är så äckligt!!!

Blir tyvärr inte mycket mer skrivet än det här idag måste hinna landa först och tänka igenom så jag får åter komma.

Pussar ♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Onsdag och Grey`s anatomy

        Tid: 21:39:15 Datum: 2009-02-25
Har inte hunnit blogga nåt alls idag, har varit en allmänt förvirrande dag. Mycket att göra på jobbet och tröttheten som vägrar ge med sig. Har ännu inte hunnit hämta ut min medicin får se om det hinns med i morgon. Vi har haft Rejla med husse på besök idag också. Elias ville gärna se Rejla. Och det var full fart på den hunden som vanligt. Gosis har fått sig nån jävla knäpp, han kissar inne. Hur äckligt är inte det då. Fast jag vet inte om han skulle kissa en hel pöl eler bara skvätta lite, inget av det är ju acceptabelt. Jag orkar inte springa och passa på honom, jag har att göra ändå. Fan vad jobbigt det blev nu :(
I morgon skall jag sticka iväg på lunchen och testa för terminal glasögon så då kanske jag tom ser lite bättre vad jag sysslar med ;)
Nu skall jag strax lägga mig och nana, sov ju inte så jätte bra i natt, Leia hade ju så mycket grejor för sig. Hoppas att hon sover bättre i natt. I morgon skall Elias följa med en klass kompis hem. Roligt för honom......Mammas goa prins!!

Natt natt!!

Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vilken dag.....

        Tid: 19:56:06 Datum: 2009-02-24
Inte värre än andra i och för sig men jag e så trött och det känn som hela mitt huvud är fullt med bomull och så har jag ju så ont i mitt huvud. Det är änna tufft att sitta och försöka koncentrera mig på jobbet och det man håller på med när man känner så trött att det känns som man hade kunnat sitta och sova med pannan ner i tagentbordet typ.

I dag är även en sån dag när jag bara undrar vart tiden tar vägen. Elias och Jag var ju inte hemma förrän fem idag man har ju ingen som helst tid att röra sig på. Det suger!!!! Hade jag haft råd hade definitivt gått ner i tid för att ens hinna vara med mina barn. Elias e ju lugnt för han kan ju vara uppe lite längre, Leia skall ju helst ligga i sin säng kl sju fast gärna tidigare tom eftersom det tar så lång tid för henne att somna.

Idag blev vi bjudna på SEMLA på jobbet och det var sååååå gott så. Min första semla för i år, har inte fuskat nåt detta året innan fettis dagen, duktig jag är va?? Fast jag har varit bra sugen på semla X antal gånger kan jag säga.

Jaha ja idag är det alltså tisdag och då skulle vi egentligen vara på judon men näää det blev inget med det, jag tycker ju att det är betydligt mer vemodigt än Elias den saken är ju klar. Saknar redan mina pratstunder med Lotta :(
Lotta om du läser det här.....Nu om någonsin måste vi träffas snart annars får jag abstinens jue.

Fick en kommentar av söta goa Maria på mitt inlägg jag skrev igår (Vi måste faktiskt också träffas snart, där har abstinensen redan satt in :) hon tyckte att Elias var jätte lik mig och det var ju kul att höra, det är roligt det där för man ser inte det själv, inte jag i alla fall. Och där tror jag också att alla har sagt hela tiden att han är lik Tony (pappas näsa i alla fall det kan ingen ta ifrån Tony ;) Jag har världens finaste barn (jaaaaa jag vet alla mammor säger så) det är helt sjuk hur mycket man älskar sina barn egentligen, man gör allt för dom och lite därtill....

Herre gud!! Leia ropade inte in mig en enda gång och nu sover hon??? Ok! Nu kommer ni tycka att jag är världens nojjigaste mamma men jag kan inte hjälpa att jag blir lite bekymrad när Leia är såååå trött och det känns inte riktigt som hon är sig själv fast å andra sidan så kanske hon blir som jag trött på vädret och trött på mörkret, vi e ju lika med så mycket annat menar jag (humörsmässigt). Jag vill bara att mina barn skall vara pigga och glada och må bra. Älskar er min prins och prinsessa!!

Idag börjar Linda Rosing på kanal fem skall man ens bemöda sig att titta på det?? Det värsta är att man nog kommer att göra det, jag e inget big fan av henne direkt, tycker hon gör bort sig själv alldeles för mycket. Var inne på hennes blogg för ett tag sen och kikade runt och fy fan vilka elaka kommentarer hon fick, typ att hon skulle göra alla en tjänst och ta livet av sig, det tyckte tom jag var lite väl magstarkt. Som sagt är inget stort fan av henne men för den sakens skull skulle jag aldrig gå in på hennes blogg och skriva att hon skulle ta livet av sig.....USCH OCH FY!!!!

Idag vill jag även passa på att ägna några tankar till en av mina bästa vänner som förlorade sin pappa 090218 och han berättade att hans pappa älskade den här låten (skall även spelas på begravningen)  Were the wild roses grow.





Nana gottigt alla!!

Puss å kram ♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Sega måndag

        Tid: 21:03:45 Datum: 2009-02-23
Å jag har knappt nån energi til att blogga, då är det illa!!! John och Leia stack iväg och hämtade älskade prinsen på skolan så jag slapp att stressa iväg efter jobbet för att göra det och det var väldigt skönt faktiskt för jag är inte bra ännu alltså. Jag var ju iväg hos doktorn också, blev lite impad av mig själv och doktorn att det gick så fort. Jag stämblade ut från jobbet kvart över ett ca och åkte till hisingen och backa, kom in till doktorn nästan med en gång och han lyssnade och tittade och konstaterade att jag nog inte hade bihåleinflammation men däremot hade jag en rodnad på höger örat ( det är där jag har sånt himla lock) så han sa det at antingen är det en virus infektion eller på väg mot öron inflammation så han skrev ut kåvepenin och även en nässpray eftersom han tyckte att jag förbrukat alldeles för mkt av dom andra vid det här laget. Får hämta ut min medicin när lönen kommer på onsdag. Sen var jag tillbaka på jobbet och stämplade in kl 14:00 tyckte det var riktigt snabbt jobbat faktiskt. Jag ringde inte tillbaka till fru Snorkig som jag skrev om i tidigare inlägg utan jag fixade jag behövde fixa själv. Hade jag behövt prata med henne igen hade jag med all säkerhet exploderat. Jag avskyr såna människor som sitter på ett sånt ställe och har en sån attityd som den kärringen hade. Fruktansvärt tråkigt.

Lagom tills jag var tillbaka på jobbet så var det dags för fika och söta goa Vanja hade gjort jätte goda biskvier (det är hennes sista vecka denna veckan) och jag kan säga att dom var klart mycket godare än sådana man köper på konditori. Bra gjort Vanja!!! :)

För övrig var det gött att se alla igen, har änna saknat dom. Jobbet är ju som mitt andra hem.

Har pratat lite med Elias nu på kvällen efter Leia somnat (som för övrigt somnade väldigt väldigt fort, hon var såååå trött, hon ropade inte in mig en enda gång) och det verkar som Elias har tröttnat på judon och inte tycker att det är lika kul längre tyvärr. Tycker de är lite trist att han ger upp för han har verkligen utvecklats och det är en grym grej att kunna och jag tror att det är bra för självförtroendet dessutom. Och sen kommer JAG sakna alla underbara människor på judo klubben :( men å andra sidan så vet jag att jag kommer fortsätta ha kontakt med underbara Lotta men jag kommer sakna våra pratstunder om allt mellan himmel och jord och våra hysteriska fjortis fniss attacker. Nääää usch vad tråkigt!!! Nu blev jag nästan lite depp bara för det.......

Nu får ni se min fina fins prins och hans nya frisyr :D

Min Prins

Min fina prins igen

Nana gottigt

Puss å kram

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Back at work

        Tid: 12:01:27 Datum: 2009-02-23
Och jag är inte bra ännu, helt klart men det får gå ändå. Nån gång skall jag väl bli frisk i alla fall. Det gick tom ganska bra att komma upp i morse. Snoozade bara en gång och det var inte dåligt för en sjuk angie ;)
Fast jag måste säga att det är fruktansvärt segt med tanke verksamheten idag så det går inte snabbt idag. Men det får ta den tid det tar. Nu sitter jag på lunch med ett glas nutrilett framför mig, inte så jätte kul lunch mat kanske men jag orkade inte fixa matlåda i morse så det får bli frukt och flytande föda idag. Har ju inte sådär jätte stor matlust ännu så det skall nog gå bra.
Leia fick vara hemma idag också, hon klagade väldans på ont i magen i morse tydligen så John behöll henne hemma. Efter jobbet idag bär det av raka vägen till prinsen, jag har saknat honom så att det gör ont.
Nu fick jag en läkartid också så det kanske blir nån peneciilinkur eller nåt också, pratade med världens otrevligaste människa precis också där vi ringer och sjuk/frisk anmäler oss men mig kunde hon inte sätta sig inte på idag i alla fall.
BITCH!!!

Näää nu skall jag fortsätta jobba lite

Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Städ söndag

        Tid: 16:18:04 Datum: 2009-02-22
Haha!! Jag tror att alla mina inlägg dom sista söndagarna har haft rubriken städ söndag. Är ju egentligen inte helt fit for fight ännu så det var änna en pärs att städa, Har nog lite bihåleinflammation för jag kan knappt böja ner huvudet för då bultar det. Men nöden har ingen lag och det behövdes verkligen städas. Så jag har plockat undan massa grejor och dammsugit och tom svabbat golven så nu är jag himla nöjd med mig själv faktiskt.

Medan jag röjde runt här hemma (till katternas stora fasa, dom avskyr nämligen dammsugaren :) så gick John och Leia ut och byggde en snögubbe fast den håller redan på att smälta bort. Som sagt när vi väl får snö i Göteborg ligger den aldrig speciellt länge. Men det blev en jätte fin snö gubbe, jag hängde ut genom fönstret och tog kort på den:)
Snart blir det middag......Köttbullar, potatismos och brunsås, Yumm-o som Rachel Ray säger ( jaaa jag har vait sjuk och inte haft så mycket annat att titta på ;)

I morgon är det dags för mig att masa mig iväg till jobbet, egentligen had jag nog behövt några fler dagar för jag är inte frisk ännu men det får gå. Och i morgon kommer min älsklings prins till oss igen, han har klippt sig så jag skall ta kort på honom och lägga in så ni också får se, han blev å super duper fin så det inte är sant.
Nää nu skall jag bara vila några minuter innan maten e färdig, hörs sen!

Den halvfärdiga snögubben

Nu är snögubben färdig

Äsklingen ute i snön


Leia kollar film i sitt rum

Puss å kram så länge
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Melodifestival och snökaos

        Tid: 21:53:56 Datum: 2009-02-21

och som vanligt fattar jag inte hur folk röstar (ok visst i år har jag inte röstat nåt alls men vad faaaan) Ingen av låtarna var ju speciellt bra men dom låtarna som gick vidare sög ju.Men det är som varje år när jag kollar så blir det alltid knäppe låtarna som går vidare :(
Jaja nog om det där nu. Idag fick vi äntligen besök av "molle" hunden som Leia har tjatat :). "Molle" hette då egentligen Rejla och var inte alls en kill hund utan en flicka hund men för Leia kommer nog Rejla alltid vara Molle. Hon var i alla fall otroligt söt och hon var inte still en sekund, jag lyckades få henne att sitta still liten liten stund i alla fall och fick ett jätte fint kort på henne,

Både Gosis och Simba fick en smärre chock när det där energi knippet kom inrusande genom dörren. Både Gosis och Simba blåste upp sig till dubbel storlek och fräste och morrade och stod i. Simba är ju den som lugnar sig först och när han började vänja sig så smått så var han väldigt nyfiken dock fortfarande avvaktande, han var ju inte alls så som han är med Tyson. Det tycker jag är ganska fascinerande trots att Tyson inte är här speciellt ofta så känner dom igen honom och Simba går gärna fram och hälsar och busar lite. Gosis är ju som han e. Vi brukar ju kalla honom sur gubbe, det tar betydligt längre tid att charma Gosis än Simba.

Appropå annat så har vi värsta snöovädret i Götet just nu. Har snöat och blåst i flera timmar nu......Hu!!!

Nu skall vi kolla på film innan det är nanedags.....

Söta söta Rejla eller Molle som Leia säger ;)


Ett väldigt väldigt snöigt Göteborg



Close Up snöflingor :)



Ännu en snö bild

Nana gottigt

Puss å kram ♥

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Bebis söker till idol ;)

        Tid: 16:31:24 Datum: 2009-02-21
Lite rolig var den allt, bebisen har även en dust med Gordon Ramsay ;)
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Women drivers

        Tid: 16:15:56 Datum: 2009-02-21
Haha det här klippet bara älskar jag.....Sååå roligt!! Helst när kvinnan försöker parkera i största fickan som finns och inte kommer in, hon håller på hur länge som helst :D


Puss igen
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Hej hopp!!

        Tid: 15:05:29 Datum: 2009-02-21
Hoppas att allt är bra? Jag och Leia sitter och myser lite i soffan och på tv:n är det Aristocats. Idag har jag och Leia tagit en break från hemmets väggar och gick hem till mormor och morfar en liten stund. Skönt att komma bort en stund.
Huvud värken är lite bättre idag men jag känner fortfarande av den :( Jag har druckit massa glas med vatten allra redan och hemma hos mamma och pappa drack jag två koppar kaffe också, tänkte att det kunde var pga att jag inte druckit kaffe på en hel vecka som jag hade huvud värk också. Har ju hört om massa folk som är vana vid att dricka kaffe får enorm huvudvärk när dom inte får kaffe.
Eller svärmor som trodde att det här var anledningen.....Hehe


För övrigt idag så har Leia och jag syndat lite, vi åt Mcdonald´s mat idag...Mums mums!! Och nu sitter vi som sagt bara och myser, önskar att jag hade någon som kunde ta kort på oss nu. Jag, Leia och Gosis sitter ihopklämda i ena hörnet av vår jätte lika soffa. Men ingen annan som är hemma och kan ta kort. John är iväg med sina jobbar kompisar och kör badminton match.

Igår efter allt mitt vatten drickande på kvällen så blev det ganska många turer upp på toa mitt i natten *suck*
Näää nu blir det lite slapp brevis Leia ch Gosis, jag skriver mer sen.
Idag är det ju Melodifestival också till John´s stora fasa....Haha!!!

Leia leker med pokemon i brosans rum



Pussar så länge♥

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ouch ouch ouch!!!

        Tid: 21:06:59 Datum: 2009-02-20

Mitt huvud bultar som bara den, så fort jag rör mig så gör det vansinnigt ont. John tror att det beror på vätske brist och sen har jag knappt ätit något på hela veckan. Och han har säkert rätt så nu har jag tagit en st treo ( japp ni läste rätt, treo! Jag har lämnat mina panodil för tillfället) och så sitter jag och försöker tvinga i mig vatten men det är svårt som fasen när man inte är ett dugg törstig egentligen. Men nu är jag så himla trött på den här huvudvärken så jag skall få i mig massa vatten i kväll så kanske det är bättre tills i morgon i alla fall.

Måste bara berätta vad Leia gjorde alldeles nyss förresten, hon ligger inne i vår säng med John (han försöker sova lite innan han skall jobba) och helt plötsligt så hör jag hur hon tågar ut ur sovrummet och in på toaletten och stänger dörren. Hmmm!! Så jag kikar in till henne och då deklarerar hon glatt att hon måste kissa (hon kissade alldeles precis innan hon gick och la sig) men i alla fall jag lät henne kissa i fred och efter ett tag hörde jag hur hon tog papper och sen spolade och tvättade händerna ochså hörde jag hennes tassande in i sovrummet igen och jag tänkte ju inte på det men efter kanske ca 10-15 minuter så hör jag att hon kommer ut igen och så kommer hon in till mig i vardagsrummet och säger att hon vill ha napp och då ser jag att lilla stumpan har ingen blöja på sig och inga pyjamas byxor heller för den delen.....Haha! Hon är ju inte blöjfri på natten ännu, tänk om hon somnat sådär och vi som precis idag har tvättat sängkläderna.....det hade varit så typiskt!!
Nu har jag faktiskt precis varit och hämtat henne för hon kom inte till ro därinne så hon fick krypa upp i sin egen säng i stället. Nu hoppas jag verkligen att hon somnar kl är ändå halv nio.......Nähä det ville hon inte, nu har hon varit uppe och försökt bajsa, hon klagar på ont i magen och jag bara väntar på att den där magsjukan skall komma som ett brev på posten. Sen undrar jag ju såklart om det var magsjuka hon hade när jag hämtade henne på dagis fast det känns inte så troligt (även om jag hoppas det) eftersom hon bara kräktes en gång.

Nä nu skall jag sluta "babbla" här kommer lite kort och videoklipp i stället :) (för muspekaren över bilderna för bildtext)

En snöig dag i dag

Leia är start klar med pulkan

Sötunge, mammas lilla kråka

Leia försöker få pulkan att åka genom att gunga sig fram och tillbaka :)

och där kom hon iväg ner för backen




Och så fin besök i form av Tyson



Pussar o kramar♥



               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Två fina dikter

        Tid: 15:15:08 Datum: 2009-02-20
En dotter


Ett barn är ett mirakel
väl värt att vänta på.
Det största och det bästa
en mor och far kan få.

En dotter kan förtjusa
från början med sin charm.
Och gärna blir hon buren

av någon villig arm.

Men snart börjar hon tröttna

på att bara vara rar.
Och Livet har så mycket
som lockar och drar.

Den tiden går så fort
från liten tjej till stor.
Dock är hon alltid älskad
långt mera än hon tror.


En son

Från livets första steg
han testar vad han får.
Han skrapar sina knän
och torkar bort en tår.

Men barkbåten han gjort
förs ut på öppet hav
när sonen skall bli man
och möta nya krav.
Hans pojkrum blir nu tomt.
för söner är ett lån.
Och ständig närkontakt

byts ut mot telefon.

Men trots att åren går
och han blir stor karln
förblir han alltid son
och älskad som ett barn.
Bild lånad från google
Dikt av Siv Andersson
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0