Inte mycket med mig just nu

        Tid: 18:03:40 Datum: 2009-08-31
Inte nog med att jag har problem med öronen jag har dessutom fått värsta sträckningen i nacken. Ouch!! Älskl har hjälpt mig smörja in lite gel nu så får vi se om det hjälper. Skall sätta en varm vete kudde på sen också.
I alla fall var jag ju hos läkaren idag och jag blev väl egentligen inte så mkt klokare av det men han kunde i alla fall se att jag hade vatten i örat så jag fick antibiotika utskrivet och nån nässpray så det verkar ju inte som om jag var dödligt sjuk i alla fall.
Vi hade ju lite folk här i lördags också och det gick jävligt livat till kan jag säga. Har egentligen ingen större lust att gå in på vad som hände Så låt oss bara säga att det var livat åt det negativa hållet :(

Men men det är glömt nu bara lite efterdyningar kvar om man säger så ;)

Min blogglust e nere på 0 just nu så hej då!!!
               
                                     |KATEGORI » angie less | Kommentarer(2)|

Regn och...

        Tid: 19:35:02 Datum: 2009-08-29

2352a90babd6f2288344ef6e3d641f7e.png

Regn och sol om vartannat då dök denna jätte fina regnbåge upp. Stor var den också.

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

I natt...

        Tid: 22:06:04 Datum: 2009-08-27

0-65cd778f73b73d668895f9a628dcdb12.png

I natt har jag i stället min fina prins hos mig men Zelda kommer säkert snart hon med. Elias hade haft lite mardrömmar dom andra nätterna och haft det lite allmänt jobbigt idag så det e klart han får sova hos mig.

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Mår inget bra

        Tid: 19:07:37 Datum: 2009-08-27
Kan inte ens förklara riktigt själv vad det är men nu fick jag en tid på vårdcentralen i alla fall på måndag så får vi se om dom hittar något fel på mig eller inte. Jag brukar ha bra dagar och sämre dagar, idag hade jag en dålig dag, mådde inget bra alls :( det var mkt därför som jag äntligen fick tummen ur och ringde idag.

Håller just nu på och försöka förstånd med Leia som är på ett uruselt humör, hon somnade i soffan 5 minuter innan jag skulle gå in med henne i sängen och det var ju inte bara till att lägga ner henne från soffan till sängen, hon var ju tvungen att kissa först. Och hon vart dåligt sur hela tiden, sen när hon väl kom in i sängen så ville hon ju inte alls sova. Men nu har vi pratat lite så hon verkar ha tagit sitt förnuft till fånga.......kanske ;)

Måste försöka komma i säng någorlunda tid idag. Så ikväll blir det duscha och sen sova....

Puss
               
                                     |KATEGORI » Angie trött | Kommentarer(0)|

Söta Zelda...

        Tid: 22:47:08 Datum: 2009-08-26

0-7ac9db8fe9a1f8548a21fc7ccf43a406.png

Söta Zelda hann före mig till sängen idag också. Hon e så go :-) Hon vill alltid ligga bland kuddarna. Min lilla Sessa :-)

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Borde jag skriva nåt?

        Tid: 21:27:11 Datum: 2009-08-26

Det borde jag kanske men jag kommer inte på ngt bra, e så sjukt trött. Jaja nu e det snart helg i alla fall och på lördag kan man få lite sovmorgon i alla fall.
Hade behövt gå och lägga mig nu egentligen men jag vill titta på True Blood som börjar idag. Jaja får la se om jag kan hålla mig vaken eller om jag somnar.

Nääää det blir inte roligare än så här, e för trött

Sov gott!!!

               
                                     |KATEGORI » Angie trött | Kommentarer(0)|

Utslagen trött...

        Tid: 22:53:45 Datum: 2009-08-25

5159b6aee8236ec765cfe9fa3624dac4.png

Utslagen trött hund som redan gått och lagt sig när jag väl bestämde mig för att krypa ner i sängen :-) Så godnatt från oss :-*

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Hallojs!

        Tid: 21:14:48 Datum: 2009-08-25
Oj att det kan ta sån lång tid att titta på bil. John och barnen kom och hämtade mig vid halv fem och vi kom hem 20:30 kanske :s
Något övertrötta barn och en ganska övertrött mamma dessutom också och så skall dom stackarna upp tidigt i morgon också :(
Frågan är hur sjutton jag skall orka titta på so u think u van dance som inte börjar förrän kl 22. En liten stund måste jag bara kolla (om jag inte somnar)
Nä det blir inte så mkt roligare än så här e alldeles för trött......Zzzzzzz!!!

Puss
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Denna bilen...

        Tid: 19:43:11 Datum: 2009-08-25

2c8651b4b226cf072a246d662b256618.png

Denna bilen har vi nog köpt nu :-) Om vi får ett bra pris för vår

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Frukost :-)...

        Tid: 07:37:48 Datum: 2009-08-25

0-1d7e2f89f494d154d16b651d8fa664fc.png

Frukost :-) Nu skall jag nog komma igång med denna dagen också ;-)

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Gäsp :O

        Tid: 06:35:55 Datum: 2009-08-25

GOd morgon!

Har bara en sak att säga och det är TRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTT!!! :)


Nu skall jag sminka mig och sen plocka fram lite kläder till Leia busa och sen bär det av till jobbet och dagens första kopp kaffe.

Idag skall hela familjen åka och titta på bil, vi är så redigt trötta på vår bil nu och behöver en ny.


Ha en bra tisdag!


Puss

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

En sorglig dag

        Tid: 20:25:09 Datum: 2009-08-24

Det här blev en konstig dag och det blev inte alls som jag tänkt mig så det är inlägget är till dig Anzi......

Goaste Anzi jag förstår ärligt talat inte hur jag skall klara dagarna utan dig ( precis som jag påbörjade den korta meningen så vart det kört och tårarna rinner) jag kommer sakna dig så sjukt mycket, tror först nu att jag verkligen insåg att du kommer lämna oss, lämna mig. Vi har varit med om så grymt mycket och vi har verkligen delat allt. Roliga saker, störande saker, irriterande saker (allt från en viss K och till bänkar som inte torkas av ;) och även hemska saker som ingen skall behöva uppleva. Som sagt mycket har vi varit med om och vi har skrattat ihop, gråtit ihop, oroat oss ihop och haft härliga diskussioner om allt mellan himmel och jord.
Jag hoppas verkligen att du känt att jag har varit ett stöd för dig när du har haft det svårt, jag vill tro att jag har varit det. Du har alltid funnits där för mig när jag har behövt prata och livet inte alltid har känts så lätt och jag har vetat att jag kan lita på dig och att det jag säger stannar mellan oss.
När jag började tillsammans med en väldigt massa konsulter fanns du redan på plats (vi kände ju varann sen innan dessutom) och i slutändan var det bara du och jag kvar och jag trodde på nåt sätt att vi skulle följas åt tills det inte längre fanns några arbetsuppgifter att göra och att vi då skulle sluta tillsammans. Det här hade jag aldrig kunnat förutse och nu är jag ensam konsult kvar. Visst jag har dom andra tjejerna på jobbet men det är alltid dig jag har gått till om jag behöver prata eller lufta mina farhågor. Du har alltid peppat mig när jag inte sett nån ljusning och när du trodde det var slut så var jag av helt andra åsikter så där kompletterade vi varandra bra ;)
Ja gud jag hade kunnat skriva hur mycket som helst men jag tror den lilla texten jag fick till beskriver ganska bra hur jag känner.  Och jag hoppas verkligen att du kommer finna jobbet som passar dig som handen i handsken ;) Du tog rätt beslut Anzi även om jag hade velat ha kvar dig av egotrippade själ så hade jag inte klarat av att se dig må dåligt så du gjorde det rätta även om det känns tugnt nu......
Och jag kommer fortsätta vara på dig om det samtalet som du skall ringa (men det tror jag att du vet) och vi kommer hålla kontakten även om du suger på det ;)
Så jag vill avsluta detta lilla inlägg med att säga att jag kommer att sakna dig massor (tror inte ens du kan föreställa dig hur mycket:) ) Ta hand om dig gumman och hör av dig om vi skall lösa världsproblem ;) if u get my point

Massa kramar till dig världens bästa Anzi Panzi♥


Ps! En sak till jag kommer sakna våra hysteriska asgarv åt våra stavfel på msn (ajg eller rä) säger det ännu en gång våran stavning är bra mycket bättre och det borde stavas så ;) *asg*

               
                                     |KATEGORI » Angie ledsen | Kommentarer(1)|

Propp mätt

        Tid: 17:19:05 Datum: 2009-08-23
Oj vad gott det var med tacos eller ja taco och taco. Taco köttfärs och grönsaker, sketa gott så nu e jag så grymt mätt. Vi hade dom tre ligisterna här förut och med det menar jag Leia, Elias (grannen) och hans lilla syster Lavinia. Fullt röj som vanligt :) och som på given signal så skulle alla kissa och bajsa samtidigt. I såna lägen är det tur att man har två toaletter.
Och Camilla jag måste bara säga detta för att ha en sån liten rumpa som Lavinia faktiskt har så tog jag typ en halv toa rulle till att torka hennes lilla rumpa *skrattar*
I alla fall  nu är ungarna ute och härjar, vi skall väl snart hämta in Leia busa och slänga in henne i badet innan det är dags att krypa ner i sängen.

Nästa vecka blir hektiskt för mig då har jag växeln 15-16:30 samtidigt som jag skall försöka hinna med mina andra grejor samt att det är den veckan jag har Elias så jag får hämta honom lite senare :(

Nä hörrni nu får jag ta itu med kattlådan för den stinker :s

Ha en mysig söndaskväll!!

Puss

Ps! Maja, just nästa helg kan jag inte, då har ju John och jag ettårig bröllops dag så vi skall se om vi kan få barnvakt och gå ut och käka eller nåt men helgen efter det kanske??
Kram på dig
               
                                     |KATEGORI » Lite allt möjligt | Kommentarer(1)|

Wii tränat :)

        Tid: 12:37:55 Datum: 2009-08-23
Ojoj!! Det var skit jobbigt idag, vet inte om jag tog ett extra jobbigt program för det var riktigt tufft idag. Men nu har ja gi alla fall varit lite duktig :)

Leia busa har varit en liten ängel idag och lekt jätte bra och just nu sitter hon i sitt rum och klurar med lite pussel.
Idag verkar det som vi äntligen kommer att få upp handtagen på köksskåpen dessutom, det har tagit sin lilla tid men nu e vi på G ;)
Idag blir det tacos till middag eller ja, inget bröd till mig och John utan bara själva köttfärsen och massa sallad. Mumma!!

Nä nu skall jag hjälpa busa med ett pussel.

Talk to you later!!
               
                                     |KATEGORI » Angie tränar | Kommentarer(1)|

I´m alive :)

        Tid: 18:48:34 Datum: 2009-08-22
Var på after work igår och kom väl inte hem förrän halv tolv eller nåt och då hade jag ingen större lust att sätta mig att blogga :)
I alla fall vi hade så sjukt roligt på after worken, jag skrattade så att jag fick ont i magen. det var en riktigt rolig kväll.

Snälla Alex agerade taxi chaffis och körde mig hem. Tack snälla du!!! Skönt att komma hem i tid och framförallt slapp jag leta taxi mitt i natten. Buss hade jag ingen större lust att ta efter all jävla skit som har varit på hisingen. Alltså föräldrar dags att börja ifrågasätta vad era ungar sysslar med på kvällarna?????
Jag hade i alla fall aldrig kommit undan med att sätta eld på en bil och tex kasta sten på polisen. Och mina ungar lär inte komma undan med det heller kan jag lova er (om dom nu skulle få för sig att försöka menar jag)

Testade Mojito (stavas?) igår också, helt ok faktiskt fast det kändes faktiskt mest som det var krossad is i glaset, tillsammans med lite grönsaker som jag sa till tjejerna :D kvällen gick i alla fall i fnittrandets och asgarvets tecken ;)

Ikväll blir det mys med min man, vi kanske kör en liten spel kväll, vet inte ännu. Vi är förresten hundvakt just nu också åt Lilli-annes dotters hund för dom är iväg på nån kräftskiva. Fan vi kan snart öppna ett hundpensionat så mycket hundar som vi har haft här :)

Nä nu skall jag fortsätta grejsa här......
ha en go lördag för snart e det måndag.......;)

Pussis

 
               
                                     |KATEGORI » Angie Glad | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0