Anzi och jag har fixat en budget g

        Tid: 12:25:08 Datum: 2009-11-30

1a11fb660711ff3e642f75e8c3ccb9c6.png

Anzi och jag har fixat en budget gran på kontoret :-D haha! Visst e den fin?

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Lördag morgon

        Tid: 10:56:36 Datum: 2009-11-28

Oj vad trött jag är!!! Om jag hade tid att slappna av och känna efter hade jag nog blivit sjuk. Har en hemsk hosta som inte verkar vilja ge med sig och är små snörvlig :(

Idag skall Leia busa och jag på kalas, det är Elias & Lavinia som fyller år. Hoppas det går bra med present överlämningen. Leia tycker att det är lite smått traumatiskt att ge bort leksaker som hon gärna vill leka med själv ;)

Grejer som jag behöver göra sen

 

  • Dammsuga
  • Lägga in tvätt och hänga upp tvätt
  • Olja in trägolvet på balkongen
  • Hänga upp belysningen på balkongen
  • Köpa en vas!!!
  • Städa ordning köket
  • Hänga upp en tavla (tror jag)

Ja det var nog det som behövdes göras tror jag, det kommer säkert tillkomma en hel del saker medans jag håller på, det brukar vara så. Men det kommer kännas fan så bra när jag e klar i alla fall :D *tänka positivt*

Just det denna helgen måste jag komma ihåg att lämna in min lilla dator. Saknar den :( Hoppas det inte går att laga den så att jag får en ny :D jag har sett en jättefin. Men det var nog bara önske tänkande, känns som det är ett såpass litet fel så det borde gå att fixa.

Nä nu måste jag och Leia komma ordning för vi skall snart iväg och jag måste ut med lilla Zeldisen också innan.

Puss på er

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Ok då!!!

        Tid: 20:48:18 Datum: 2009-11-23
Jag får väl skriva ett litet inlägg det var längesen nu så jag har faktiskt haft lite ångest över att jag inte uppdaterat bloggen :(
Men det kommer nog bli lite kasst framöver också är jag rädd, jag har super mkt att göra på jobbet och är för närvarnde själv på ett jbb man behöver vara två på och i värsta fall även tre. Dagarna går så vansinnigt fort så man får nästna lite panik när kl är tre och man inser att dan nästan är slut och man har så mkt mer man vill hinna med. Och sen har vi super mkt att göra här hemma också. Julen står ju snart för dörren och det skall jul pyntas och städas undan och jag vet inte allt.
I fredags hade vi en kul dag i alla fall. Hela jobbet tilbringade dagen på Aspenäs först var det ju konferans hela dagen fram till kl 17 och vid halv sju började middagen och därefter var det dans så det var verkligen super roligt men man blir ju bra trött dagen efter. Mådde inte dåligt eller så bara jätte trött :p

Sitter och småglor på Ullared samtidigt så jag är inte så där jätte fokuserad kan jag säga =) försöker även samtidigt göra systemåtersällning på min lilla blogg dator men det vägrar funka så jag blir fan vansinnig snart, nu blir det till att lämna in skiten :mad:

Nä nu blir det snart goa sänger för jag är asa trött

Puss
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Trött och huvudvärk

        Tid: 21:46:22 Datum: 2009-11-18
Men annars prima. Lite hostig också kan jag tillägga medans jag ändå klagar lite :)

Sitter och tittar på Greys och sen var tanken att jag skulle titta på So u think u can dance men jag behöver nog fan gå och lägga mig alltså.

Så ha en go kväll och hoppas att ni mår bra♥
               
                                     |KATEGORI » Angie trött | Kommentarer(1)|

Home sweet home

        Tid: 15:31:05 Datum: 2009-11-17

Äntligen hemma!!! Herre gud vilken dag!!

Har idag konstaterat att Gekås i ullared är som ett laglöst land, hyfs och respekt gentemot sina medmännsikor har upphört existera och alla har nog ungefär samma tanke i huvudet. Ta det man skall så midigt som möjlig och försöka bana väg mot kassorna.

Fast det är inte riktigt så lätt när det kommer till Gekås man kan inte följa ett spär rätt fram, man måste väja för en siså där tusentals kundvagnar som står parkerade på dom mesta konstiga ställen, tanter och folk i övrig som väljer att tvär stanna mitt i en gång vilket resulterar i köbildning och omkörning (så gott det går) man blir ständigt knuffad på i rumpan av en bakom liggande kund vagn och har man riktig otur så kapar dom hälsenorna på en....OUCH!!

Höll även på att springa rätt på kanlal 5`s kamera team när dom höll på att filma Mattiaz och hans mamma :p, hans blogg hittar du här men som tur var fick jag hejdat mig och kunde hoppa bakom en klädställning så jag hoppas att jag inte fastnade på film. Då hade ni i så fall fått se en styck förvirrad Angie med något jagat i blicken ;) (ja det är sån man blir när man befinner sig på Gekås) man vill bara därifrån *s*.

I morgon är det tillbaka till vardagen igen och åter till jobbet men nu skall vi bara köra två dagar sen är det Kick Off på fredagen i Alllingsås. Hoppas att det blir sköj :D

Nä nu skall jag bara slappa lite för jag e helt sluuuuuuuuut

Puss på er♥

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Anzi och jag e nu på väg hem och A

        Tid: 13:33:18 Datum: 2009-11-17

13925c9c62264fc1832cbb0fd3534242.png

Anzi och jag e nu på väg hem och Anzi klagar på att det är en tråkig väg så det blev ett litet bild bevis på den tråkiga vägen ;-)

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Flin influensan??

        Tid: 20:31:42 Datum: 2009-11-16

Min lilla fyra åring sprang runt och skrek att hon hade "flin influensan" för hon hade ont i öronen. Hur sjutton har medierna kommit åt min dotter??? Det har blivit så upp hypat att tom min lilla dotter pratar om "flin influensan" (ok hon hade ju ett litet trevligare namn på den men dock samma influensa)

Förhoppningsvis är det inte ngn influensa utan en hederlig gammal förkylning. Men hon var inte pigg nu på kvällen min lilla stumpa så hon får nog hålla sig hemma i morgon. Bara hon inte blir värre, jag tycker inte om att vara ifrån mina barn när dom är hängiga då vill jag vara nära så att jag har koll.

Får även hoppas på att Elias håller sig kry, han fick ju vaccin idag och vanligtvis så kan man ju få lite feber av det där. Han hade jätte ont i sin arm förut och klagade på ont i huvudet så han får nog hålla sig hemma i morgon också. Mammas små älsklingar ♥

Vi får väl se hur nattsömnen blir i natt för mina små liv och i morgon bär det av till Ullared för lite julklapps shopping :D

 

Puss

               
                                     |KATEGORI » Min familj | Kommentarer(0)|

Orken har tagit slut

        Tid: 13:57:13 Datum: 2009-11-16
Och därför har det inte blivit några inlägg. Sorry about that!! I lördags försvann den sista energin jag hade och jag bara däckade på soffan och sen kände jag mig jätte dålig precis som när man är på väg att bli sjuk. Frusen, tung i huvudet och allmänt ynklig.

Men på söndagen hade krafterna återvänt men då ägnade jag hela dagen åt att städa och klippte lilla Zelda så hon är alldeles avskalad nu och så fick hon sig ett bad också. Så nu luktar hon så gott och e super mjukis. Lilla gosa Zelda!!

I morgon bär det av till Ullared och Gekås. Här skall handlas julklappar. Jag och Anzi drar iväg och tar en heldag med shopping. Allt är planerat till minsta detalj så det kommer nog att gå bra :) Det blir nog tom ett gäng fryspåsar som dom pratar så mkt om i programmet =)

Näpp nu var lunchen slut, dags att jobba lite igen

Ha en go dag, trots att det är måndag ;)
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Tillfälligt hemma

        Tid: 17:06:49 Datum: 2009-11-12

I stort sett bara för att slänga i oss lite mat sen blir det bowling med Elias och efter det blir det träning. Och sen är det nästan dags att krypa ner i sängen.

Känns som jag håller på att bli lite sjuk och det har jag absolut inte tid med nu. Jobb som skall göras och på tisdag är det dags att göra Ullared osäkert......Eller nåt ;)

Nä nu e jag så hungrig så jag kan inte koncentrera mig.

Puss så länge

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

@ work

        Tid: 11:38:35 Datum: 2009-11-12

Men just nu har jag lite lunch så jag passar på att skriva en rad eller två. Skönt att det redan är torsdag eller vad säger ni?
Idag blir det en hektisk dag, skall hämta Elias efter jobbet sen hem en snabbis och sen iväg och bowla och efter det förhoppningsvis träna S-Coreball och sen hem och duscha och lägga sig i soffan lite innan det är dags att krypa ner i sängen :)

Jag fick bokat en klipp tid också, fan vad gött. Här skall skalas bort lite hår. Jag har ju så jäkla mycket hår så det blir så himla tjockt och jag hatar det!! Så redan på lördag skall jag dit och snagga lite. Hoppas mamma och pappa kan ha Leia busa en liten stund.
Jag hade ju egentligen tänkt träna Power Yoga på Lördagen men jag får väl skjuta det till tisdagen då istället. Malin och jag pratade ev att köra såhär på tisdagen

  • Först blir det spinning 45 minuter
  • Sen S-Core i 30 minuter
  • Och efter det Power Yoga 1 timme

Vad tror ni om det? Pallar jag det? Så klart jag gör!!! :p Enveten som fan e jag skall ni veta ;)

En halvtimme går fort när man har roligt så nu skall jag sätta igång med allt som ligger igen.



Pöööööözzz
 

 

 


 

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Busy busy busy

        Tid: 13:31:03 Datum: 2009-11-10

Men just nu har jag en liten lunch :) det blev en sen lunch idag för jag glömde lixom av :p. Har ju inte Anzi här som påminner mig om att det faktiskt är dags att ta en liten break. Jag ogillar att ta rast när jag är mitt inne i ett bra flöde, jag kommer liksom av mig totalt men nu fick jag mig en liten paus i alla fall och passar på att uppdatera lite eftersom jag är totalt slutkörd på kvällarna och inte orkar :)

Idag kommer jag inte hinna på kvällen heller. Jag har hittat vägen tillbaka till sportlife så idag skall jag och Malin dit och köra Power yoga, det är nog bra för min rygg tror jag. Skall bli kul i vilket fall som helst.
Egentligen borde mna kört en liten solning innan.....Hmmm undrar om Malin hinner det??

En annan helt ovidkommande sak är att jag verkligen behöver städa mitt skrivbord. OMG!!! vad det ser ut. Nu börjar tom jag tycka att det är lite illa. Jaja jag får se om jag får några minuter över, ingen större risk men man kan ju alltid hoppas.

Idag ringde jag även till vårdcentralen och pratade om svin influensa och vaccin, det var inte huvudsakligen därför jag ringde utan jag ville ha en tid till Leia busa för hon har sån himla hosta, hon e ju pigg och så men jag e så rädd att det skall gå ner i lungorna och så ville jag ha en hostmedicin till lilla kråkan också.

Nu blir det två bilder som inte har någon som helst koppling till dagens inlägg men det skiter jag i ;)




Leia nanar på nalle ♥ (kass kvalité pga mobbe kamera och det var lite småmörkt i rummet men man ser ju att det är Leia och nalle i alla fall)

 


Och fin skog när vi var ute och promenarade i söndags jag och mannen :D


Dags att forstätta jobba hörrni!!

Ha en go dag!

Puss

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Lördags Mys :)

        Tid: 16:59:46 Datum: 2009-11-07

Hej hopp alla glada!!

Nu har jag jobbat färdigt och det gick helt ok. Inte så bra som jag ville att det skulle gå för det var alldeles för många ärenden vi inte kunde göra ngt åt men lite fick vi nog undan i alla fall.

Sen bestämde jag mig för att ta en jätte promenad med Zelda och eftersom det är så tråkigt att gå själv fick jag övertalat Malin att följa med och vi hade en trevlig promenad och pratstund.

Zelda var så nöjd och lycklig så och skuttade runt och sniffade överallt, tror hin kissade sju ggr eller nåt. Vi var ute 1½ timme så jag känner mig nöjd :D

Mina små älsklingar är hemma hos mormor och morfar, dom tog beslut härom dagen att dom skulle sova över där och det gick så bra så så dom är som sagt där och härjar runt. Älsklingen har inte gått upp än, han var ju vaken till elva med barnen eftersom jag jobbade idag. Tror att Zelda gick in och la sig hos honom, hon var nog lite slut efter vår jätte promenad.

Jag skall snart ta mig ett bad tror jag och bara mysa ♥

Ha en mysig lördag

               
                                     |KATEGORI » Angie Glad | Kommentarer(2)|

Så här glad.....

        Tid: 11:56:11 Datum: 2009-11-06

var jag i morse och bara det är ju helt otroligt. Kan nog inte säga det för många gånger. "JAG ÄR INGEN MORGON MÄNNISKA" :)

Men vad fan det är faktiskt fredag så "put on a happy face" :D

 

Puss

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Hektisk dag

        Tid: 21:24:53 Datum: 2009-11-05
Ojoj vad jag har haft mycket att göra idag, hann inte med mig själv nästan. Fick i panik ringa till mamma och pappa för att fråga om dom kunde hämta Elias för jag kände på mig att jag inte skulle hinna klart med allt jag ville.

Jag ville ha det så rensat som möjligt för i morgon och jag lyckades riktigt bra så jag e grymt nöjd med mig själv faktiskt :D

Fick gjort massa när jag kom hem också, fick bort lite av allt vi röjt fram medans vi har hållit på och grejat, det är mkt kvar men lite bättre i alla fall.

Nä nu skall Criminal Minds få min totala uppmärksamhet sen skall jag nana.

Puss på er!!
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Happy happy happy

        Tid: 20:54:34 Datum: 2009-11-04

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeee!!!

 

Jag e så glad och lycklig nu!! Jag fick ett himla roligt besked idag på eftermiddagen..........Min chef frågade om jag hade lust att stanna tills juni!!!!

JAAAAAAAAAAAA såklart!!!! Jag satt nästan och hoppade på min stol och jag fick förlängt så länge också.......Happy happy!!!

En annan rolig sak idag var att en av mina chefer kom och hälsade på med sina två månader gamla tvilling flickor, det var så himla kul att se henne och jätte roligt att träffa flickorna. En la jag beslag på direkt, så underbar så det inte var sant och jag fick mata henne också....Åhhhh så go hon var ♥

Puss på er ♥

               
                                     |KATEGORI » Angie Glad | Kommentarer(2)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0