Dagen började hemskt

        Tid: 19:46:26 Datum: 2009-10-30
Jag hade världens mest traumatiska morgon tror jag men värst var det nog för min lilla Leia busa. Jag skulle köra henne till dagis i morse och medans jag står och låser dörren börjar hon gå ner för trappan, inget konstigt det egentligen hon har gått i den trappan tusentals ggr.
Men medans jag står och låser så tittar jag samtidigt på Leia och bara ser hur hon ramlar, jag släpper ju allt jag har för händer och rusar fram emot trappan men jag kan inte göra ett smack, jag kunde bara se på när hon rullade ner till avsatsen och hon blev bara liggande och sa inte ett ljud hon grät inte ens, antagligen vart hon rädd och chockad men hon verkade ha klarat både ansikte och huvud, hon fick skrapsår på armen och även på benet såg jag nu på eftermiddagen.
Väl framme på dagis så fick hon plåster på sitt sår och jag bad personalen hålla lite extra koll på henne om det skulle vara så att hon blev hängig eller illamående.
Ringde även dagis kl 10 för att höra hur det verkade och då hade det varit full rulle tydligen, hon och Elvira lekte och busade runt som tusan tydligen och det kändes ju otroligt skönt att höra då slappnade jag av lite till.

Jag e förresten sjukt stolt över mig själv, idag hade vi ett litet informationsmöte vid halv tio och på det mötet bjöds det på frukost macka men jag avstod och sen på eftermiddagen hade vi fredagsfika och Elisabeth bjöd på morotskaka men jag avstod då också, det e jag nog mest stolt över för den såg så ruggigt god ut :p som tur var hade jag tagit mig en liten smoothie precis innan så jag var faktiskt propp mätt.

Nu blir det till att gotta till sig i soffan och bara mysa. Leia busa ligger i sitt rum och försöker sova.


               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Kors då

        Tid: 19:01:16 Datum: 2009-10-29

Jag har hunnit duscha och klockan är inte ens sju än :D Jag brukar komma på lagom vid nio tiden annars att jag skulle duscha. Eller ja för att vara helt uppriktig det är väl runt den tiden (om man har tur) som Leia har slutat ropa in mig och äntligen kommit till ro. Idag sket jag i allt och låste in mig i badrummet och tog ett varmt skönt bad med massa skum

Hade väl inte riktigt så stort och kanske inte så många ljus då för att vara riktigt ärlig hade jag inga tända ljus alls men massa skum hade jag i alla fall :D

Åhhh just när jag inte trodde att det kom något på tv så kom jag på att Criminal Minds visas, missade ju den förra veckan av nån anledning....Surt!!! Sen blir det till att sussa...
En sån här vill jag ha nu är det bestämt, här skall bli ljust på morgonen :)


Bild härifrån:http://www.nordiclightcare.com
Då är det inte kolsvart och deprimerande när man vaknar, smart va? ;)

Näää nu skall jag ta hand om lilla stumpa så hon kommer i säng

Kram på er

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(2)|

Dricker lunch

        Tid: 13:32:04 Datum: 2009-10-29

Och nääää det är absolut inte så illa som det låter. Jag har inte gått och blivit alkolist ;)
Så här ser min fina lunch ut

Och så fick ni en liten glimt av mitt hystersikt stökiga skrivbord, det är helt katastrofalt kan jag säga, fattar inte hur jag kan ha det så stökigt faktiskt. Men på nåt sätt så har jag ordning i oordningen om man säger så och hur det nu är möjligt :)

Nu har jag även bestämt mig för att jag skall ha en ljus väckarklocka, det e ju ärligt tatat skit mörkt när kl ringer och man skall försöka vakna till liv. Känns ju som det är mitt i natten...Bläääää!

Ha en gooo dag hörrni

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Hungrig och sugen

        Tid: 18:37:01 Datum: 2009-10-28
Jag e grymt hungrig och sugen på nåt men nej det får jag skita i. Har druckit nutrilett idag.....hela dagen lång och massa vatten har jag bälgat i mig. Vilket resulterade i ett himla spring på toaletten hela tiden. Fördelen med att jag dricker nutrilett nu då är att jag faktiskt dricker hur mkt vatten som helst. Vet att jag e jävligt dålig på det annars.
Kan tänka mig att dom första dagarna är värre än värst men det får gå. Till helgen kommer det vilket fall att bli ett glas vin sådeså :) Det e ju trots allt hallowen.


Vi håller fortfarande på att dividera om möblerna här fram och tillbaka men vi kommer inte fram till ngt, jag e mer inne på att byta till den färgen vi redan har medans John tycker att vi skall plocka bort hela sängramen?? Vilket inte jag tycker för då kommer rummet bli ännu tråkigare än det redan är.

Det står alltså mellan den här  eller den här
det är den mellanbruna färgen vi har i sovrummet nu alltså den andra bilden av dessa två.

På något sätt så har jag börjat tycka att den mellanbruna har lite mer karaktär (och då skall ni veta att jag älskar svart) men men vi får la se om vi kan komma fram till ngt beslut. Känns inte så just nu i alla fall.

Näää usch nu e jag så hungrig så jag inte ens kan koncentrera mig, hoppas kvällen är slut snart!!!!
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Tar mig i kragen

        Tid: 20:24:45 Datum: 2009-10-27

Jaja jag får väl skärpa till mig och skriva några rader. Jag har verkligen inte haft någon lust eller inspiration för fem öre. Jag fick förklarat för mig idag att det beror på omställningen av klockan och det där köper jag, helt klart. Dom här två dagarna har känts evighetslånga och fruktansvärt jobbiga men får väl trösta mig med att nu kan det bara bli bättre......Eller??

Vi hade en super najs kväll hos Maja och Alex också. Spelade Fia med hutt fast istället för huttar satt jag och Maja och sörplade grogg och grabbarna hade öl. Mycket tjafs blev det bland vissa dåliga förlorare men med glimten i ögat ;) kvällen hade varit ännu bättre om inte min kära man bara försvann spårlöst utan att säga till nån att han gick iväg så jag höll på att oroa ihjäl mig, det blev ju inte bättre av att han inte svarde när jag ringde heller. Riktigt irriterad var jag på honom....Knäppis!!

Igår när jag kom hem så roade jag mig att färga håret brunt igen så nu är jag back to natural igen, kände nästan inte igen mig när jag vaknade i morse...Hahaha!!

Idag så har vi sprungit på IKEA jag och älsklingen men jag e lite osäker på det vi köpte måste jag säga, inte själva sakerna utan färgerna. Köpte nämligen två byråer till sovrummet så vi skall kasta ut den fula bokhyllan som vi har där men istället för att köpa i brunt som vi har sängen i så köpte vi svart brun (eller vad den nu hette) och tänkte att vi skulle måla om sängen (vi tycker båda att den mörkare är snyggare) men jag vet inte, jag känner mig jätte splittrad just nu. För det första vet jag hur sega vi är på att få grejor gjort och för det andra så vet man inte om det blir bra....Usch så nu e jag lite små irriterad över det faktiskt :mad:

Samtidigt som jag skrivit dom här få raderna har jag sprungit in till Leia 5 ggr eller nåt. Hon är helt otrolig den där alltså, hon kör hela registret på kvällen verkligen.

Nu hoppas jag att hon somnar snart så att man kan slappna av lite, man hinner ju knappt andas förrän man själv skall gå och lägga sig. Undrar vad som krävs för att få henne i säng på kvällarna?? Skall man väcka henne 4 på morgonen kanske?? Hade det funkat tror ni??  Ähhh det vette fan jag e skeptiskt faktiskt :)

Ha en go kväll

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

Trötter i kropp & själ

        Tid: 14:01:43 Datum: 2009-10-24

Oj vad det var längesen jag skrev ett inlägg nu, jag som brukar i alla fall lägga ett inlägg per dag. Bara det bevisar att jag inte har någon tid och att jag är trött. Men det är lite grann som det brukar vara den här tidsperioden och sen har jag sjukt mycket att göra på jobbet dessutom.

Har varit och lämnat bus ungarna hos mormor och morfar precis, dom skall sova där i natt. Oj vad tomt och tyst det blev här hemma i en hast. Man är absolut inte van att ha det så här tyst omkring sig. Själva har vi blivit bortbjudna på middag hos Alex och Maria, så det skall bli trevligt :D
John och jag skall ta och sova lite middag innan vi drar dit, han har ju jobbat natten och jag e bara trött ;)

Så ha en go lördag nu

               
                                     |KATEGORI » Angie trött | Kommentarer(0)|

Trött och ont

        Tid: 20:59:53 Datum: 2009-10-21
Och det är inte mkt mer jag vill säga egentligen :)
I morgon skall jag få massage igen och det behövs verkligen. Han brukar få ordning på mina värkande axlar och nacke.
Nu skall jag och älsklingen snart tittat på Greys sen blir det till att sova så att jag kommer upp i morgon.

Nä det blir inte roligare än så här, jag satte mig precis i soffan och är helt slut

Puss på er
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Kampen har börjat!!!

        Tid: 20:10:41 Datum: 2009-10-19

Och då pratar jag givetvis om Lilla fröken bestämd mer känd som Leia busa. Kl har nu hunnit bli åtta och tror ni att hon sover????
Näääääää givetvis inte, hon skulle ju naturligtvis kissa och efter att hon kissat så skall hon säkerligen göra ngt annat som är sååååå viktigt!!
Kvällarna är inte direkt fridfulla här. Jag blir stressad över att hon inte kommer i säng, hon behöver sin sömn (oavsett vad hon säger) jag får ingen tid att andas på kvällarna för hon springer upp och ner och lagom tills hon äntligen har somnat så skall jag gå in och lägga mig. Nääää mina kvällar suger!! Inte konstigt att man känner sig stressad ända in i själen.

Idag har min prins kommit hit också, känns som en hel evighet sen han var här sist. Så det är mys att ha honom hemma igen ♥

Snälla låt denna veckan gå fort för jag känner mig totalt slut

 

               
                                     |KATEGORI » Angie trött | Kommentarer(1)|

Rock star! Så här fin var min lill

        Tid: 17:00:24 Datum: 2009-10-18

0-4f4ac787b73c0d8cfe00b5c290989879.png

Rock star! Så här fin var min lilla tjej när jag hämtade henne från elvira. Hon hade sminkat sig sa hon. Nähä det menar du inte ;-)

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Zelda tyckte att det var super mys

        Tid: 15:52:56 Datum: 2009-10-18

48994643a5c4117fec5a621886d0056d.png

Zelda tyckte att det var super mysigt att springa runt i skogen bland alla löven :-)

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Jag, leia och zelda tog en mysig h

        Tid: 15:14:38 Datum: 2009-10-18

0-2cdd781f1744c117cbb43ddf77dcc91a.png

Jag, leia och zelda tog en mysig höst promenad. Verkligen en jätte fin dag ute :-)

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vad glad man kan bli :)

        Tid: 18:39:18 Datum: 2009-10-17
Det är för det mesta väldigt lite som behövs för att roa mig eller att får mig glad och idag när jag gick in på Malins blogg (som jag gör varje dag) så hade hon skrivit en liten text om mig och en annan av hennes bloggläsare. Malin är ju för övrig den som har fixat min design och ända sen hon gjorde min design första gången så har jag följt hennes blogg. Så tack Malin för att du förgyllde min dag och för övrig tycker jag att det var en fin gest av dig att lyfta fram oss och att du uppskattar kommentarerna :)

Om man skall nämna ngt om min dag i övrigt så har vi haft städdag i föreningen, det var rabetterna som låg i fokus idag och jag hamnade självklart med bästa arbetslaget. Jag, Camilla och Maria tog nog hand om värsta rabatten. Herre gud vad den såg ut men fin blev den när vi var klara i alla fall. Leia blev lite arg och ledsen medan vi var ute så hon fick gå in till mormor och morfar och chilla lite :)

Vi hade i alla fall grymt tur med vädret, det var en underbar höstdag ute så det var skönt att få komma ut lite.

För tillfället har jag slängt in Leia busa i badet med massa badolja eftersom hon blir så himla torr under vintertiden och kliar halv ihjäl sig stackarn. Så här skall oljas in :D

Sen är det min tur att slänga mig in i duschen för det känns som jag har en hel jordhög på mig och sen blir det bara slapp i soffan.....Myyyyyyyyyyys!!

Ha nu världens bästa lördag för det skall jag ha i alla fall.

Puss
               
                                     |KATEGORI » Lite allt möjligt | Kommentarer(0)|

Hur söt får man vara egentligen

        Tid: 16:00:52 Datum: 2009-10-17
Han e som en liten sköldpadda :)



               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Zelda spanar in fåren. " undra om

        Tid: 16:05:40 Datum: 2009-10-16

161cba5cc2f971a005a5093e0c88f1f8.png

Zelda spanar in fåren. " undra om man kan leka med dom " hur söt får man vara egentligen?:-D

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(3)|

Skratta o njut :)

        Tid: 10:51:20 Datum: 2009-10-16
Såååååå bäst!!! *asg*

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0