Girls night out......igår

        Tid: 19:09:36 Datum: 2009-01-31
Kort men intensivt blev det =)
Men vi hade super trevligt, så mkt pratande blev det, ljudvolymen var ganska hög. Men några goa gapflabb fick vi allt och så satt vi och spanade in alla knasiga männsikor som fanns på stället, ganska underhållande faktiskt. Fick även chansen att dansa lite, det var längesen kan jag säga.
Sen när vi skulle åka hem fick jag tag i världens skummaste taxi chaufför (ingen svart taxi nu alltså) så jag bad Maja att ringa mig med en gång så vi satt och pratade i tel hela resan hem. Maja satt och drog massa knack knack skämt för mig....Haha!!! Taxi chauffören trodde nog att vi var körda i huvudet (eller ja, att jag var störd i huvudet för han hörde ju bara min del av samtalet och det lät väl hur knepigt som helst kan jag tänka) men hem kom jag ju i alla fall. Och jag hoppas verkligen Maja kom hem helskinnad hon med, har inte hört från henne idag =( men Alex borde ju hört av sig om det hänt något..... Men Maja gums om du läser det här får du gärna skicka ett mess så jag vet att allt e ok.

Sen kröp jag ner och somnade så gott så brevid John, vaknade av att Leia satt och titta förebrående på mig, då låg jag lite för nära John så hon fick ju inte plats att krypa mellan, hon ligger ju alltid mellan oss när hon kommer in. Så jag fick snällt maka lite på mig så hon kunde krypa ner.

Det blev tyvärr inte så mycket städande idag heller som jag hade tänkt, jag var alldeles för seg. Sen var jag över hos mamma och pappa med barnen också. Pappa behövde hjälp med sin nya jobb mobil så jag fixade och trixade lite med den och försökte förklara för pappa hur den funkade.

Idag blir det nog sängen ganska tidigt, jag e hur trött som helst nu och kl e bara sju.....Hehe!!

Ha en trevlig lördagskväll!!!

Puss å kram♥

Ps jag glömde ju kameran igår så det blir tyvärr inga bilder från girls night out =(
               
                                     |KATEGORI » Lite allt möjligt | Kommentarer(1)|

Plötslig utgång =)

        Tid: 22:48:37 Datum: 2009-01-30
Heej igen!! Efter att ha suttit och pratat med Maja på Msn så bestämde vi helt appropå att vi skull gå ut och tjöta lite =) inget avancerat alls utan vi håller hos på hisings sidan eller rättare sagt jag håller mig på hisings sidan och Maja kommer hit =). Det skall bli super nice faktiskt, gå ut och han en tjej kväll. Ringde till en bar/resturang här på hisingen för att fråga hur länge som dom hade öppet och undra om dom hade ont om folk för han började säja in med en gång vilken tid dom hade disco och att dom hade live band idag osv osv...... Det lät änna roligt faktiskt, jag var på väg att säga hej då flera ggr men han bara fortsatte och fortsatte.

Sååå ha en super nice fredag alla

Puss å kram

angie


               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Äntligen hemma

        Tid: 20:47:13 Datum: 2009-01-30
Det gick bra hos frissan =) Nu har jag röd/svart/brun eller nåt men jag e nöjd, kommer få ta håret i flera etapper eftersom det var så svart som det var. Men nu e jag inte kolsvart längre och det är ju alltid en början.

Nu sitter hela famljen ihop knökade i soffan och tittar på Vilda djur och jag passar på att blogga lite samtidigt. Det är fördelen med bärbar dator tycker jag.... Man behöver inte sitta i ett hörn nånstans. För oftast när barnen tittar på film vill dom att man skall sitta brevid och det är inte alltid man vill titta på en film för 711:e gången =) för till skillnad från bustrollen så tröttnar man faktiskt på filmen efter typ 2:ndra gången.

Leia uppdatering då,Igår ropade hon bara in mig en gång så jag var helt säker på att hon skulle sitta och leka när jag gick förbi hennes rum för att säga god natt till Elias men hon sov som en stock. Men som tur var så gick jag in i hennes rum och då fick jag känna att det luktade bajs....
Då hade lilla stumpan bajsat i blöjan och somnat.....Zzzzzzz!!! Så det var bara för mig att klättra upp i loft sängen med blöja och våservetter och försöka göra detta så smidigt som möjligt. Men hon var så duktig så hon hjälpte till att lyfta på rumpan i sömnen så att jag kunde få på fräsch blöja och pyjamas byxor.
Idag har barnen varit lediga med min sjuka man som menar på att han är lite smått döende, säger bara att det är tur att det är kvinnor som föder barn ;) men i vilket fall som helst, tror jag att barnen uppskattade att vara lediga idag, det e ju sån himla stress under veckodagarna så idag har dom bara fått vara.......
Och naturligtvis idag när jag hade möjlighet att komma iväg tidigare så försov jag mig grymt, vaknade 7:15 så det blev ju värsta stressen och så var jag tvungen att duscha till råga på allt för jag orkade inte göra det igår kväll.

Nä nu skall jag bara slappa med kvarvarande familjemedlemmar, var nämligen inne och läste bok för Leia bus ganska precis och hör och häpna...... Jag blev inte inropad en enda gång =D duktiga tjejen!!!

Ha en super bäst fredag!!!

Puss å kram
angie♥

Ps Visst trodde ni att jag glömt kort men nä då det har jag inte...........kommer nu =))



Det fick bli ett toa kort =) för det e där inne vi har bäst ljus men det blev inget bra ändå för jag tycker att mitt hår är lite ljusare än vad man ser här. Men jag kan inte göra mer för tillfället tyvärr. Jag får ta ngt mer kort i morgon när ljuset e bättre...

Puss igen




 
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Bloggande från frisörstolen

        Tid: 17:37:26 Datum: 2009-01-30
Jaha nu sitter jag hos frisören med hela huvudet fullt av folie och ser ut som en rymdvarelse som har en bad hairday eller nåt. Haha! Och efter som jag inte har speciellt mkt annat för mig tänkte jag bara prova om det gick och blogga från mobil och än så länge funkar det hur bra som helst :-D. Håll nu tummarna allihop att den svarta färgen äntligen kommer att ge med sig! Kommer bli så besviken om det inte funkar alls. Längtar hem till min man och mina barn nu också. Bild bevis på håret kommer bara ut på bloggen om det blir bra ;-). Nu skall jag ta och kasta mig in i skvaller tidningarnas fantastiska värld. Hörs sen! Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Lite allt möjligt | Kommentarer(1)|

Fredag och frisör dag =D

        Tid: 12:05:14 Datum: 2009-01-30
Lunch dags på jobbet men jag hade ingen mat med mig så det blir till att svepa en nutrilett och så passar jag på att blogga lite snabbt...

Igår skrev jag ju lite grann om att det faktiskt är en ganska hemsk värld vi lever i med många knäppa och sjuka männsikor.
Idag på morgonen har jag pratat lite med Becca och där har vi ännu en grej som retar upp mig (inte Becca då givetvis) utan personerna som hon har oturen att nån gång ha träffat. Nu vill jag inte gå in på några detaljer eftersom det inte är mitt liv jag skall skriva om.
Men Becca är världens goaste person, snäll, söt, emapati och förståelse för andra människor en väldigt härlig tjej med andra ord. MEN hon har haft oturen att ha träffat helt fel personer och då pratar jag om det manliga könet och nu tänker jag absolut inte dra alla över en kam (jag funkar inte så men ville bara klargöra det=).
Dessa personer gör allt för att dra ner henne så att hon skall må dåligt över sig själv och det spelar egentligen hur stark man är som människa, ord sårar och man tar alltid åt sig i alla fall kanske en liten del av det.
Då är min fråga den här Vad är det för fel på folk???

Varför vill man dra ner en annan människa så? Ärligt talat har folk inget bättre för sig? Min första tanke är att dessa männsikor har alldeles för mycket fritid. Sitter dom bara hemma och försöker klura ut nästa sårande replik att säga.Vad kan man säga som biter mest på personen i fråga???

Så Becca till dig vill jag bara säga att du är 1000 gånger bättre än dom här männsikorna och du skall inte  ta åt dig av nåt dom säger. Dom är bara sura/arga för att du inte gör som dom vill. Och inget av det dom säger om dig är sant (Allt kan ju inte jag svara på, Haha du förstår vad jag menar ;)
Du är världens bästa!!!!

Puss å kram
angie
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Förtydligande =)

        Tid: 22:59:39 Datum: 2009-01-29
Hmm när jag läste svärmors kommentar på mys torsdag och läste igen vad jag skrev i inlägget så kunde det nog missuppfattas rejält.....
Så här kommer ett förtydligande
Nu  kanske nån (läs svärmor) bli besviken men nä jag är inte gravid igen. Jag e sååååå nöjd med bustrollen jag har.....

Jag e bara allmänt känslig överlag och allra helst till barnfilmer då ;)

Sorry!!!! ;)

Puss å kram♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(3)|

Mys torsdag

        Tid: 21:12:46 Datum: 2009-01-29
♥ Idag bestämde jag att vi skulle ha mys torsdag så vi skippade allt vad judo och träning hette. Ville inte stressa idag bara mysa med mina barn eftersom jag inte såg dom nånting alls igår. Så barnen har har badat skum bad och sen blev det varma mackor och efter det lite chips och ostbågar. Chips till Leia och ostbågar till Elias =)

Vi tittade på Den magiska leksaksaffären, jätte mysig film faktiskt. Och vem bölade en liten skvätt i slutet??? Joooo mamman i familjen. Filmen var inte så sorglig men det var ett fint slut, jag bölar ju till allting nu för tiden. När jag var gravid med nåt av barnen bölade jag tom till reklamfilmer, skall det bli så illa igen??

Idag har varit en seg dag på jobbet och även tråkiga besked inte för egen del utan för Beccas del men det berör en oavsett vem det gäller på jobbet. Vi pratar verkligen om allt, e nån ledsen så blir man själv ledsen för den personens skull och vi pratar om allt och går igenom olika aspekter av problemet. Vi är som en egen liten terapi avdelning =). Den dagen det är dags för mig att byta jobb så kommer jag och sakna er massor och tror tyvärr inte att det kommer bli likadant nån annanstans =`(

En upprörande sak då från en artikel från aftonbladet.....

En 20-årig "mamma" som misshandlat sin 2- åriga dotter till döds. Det finns nog inget som får mig att bli så jävla (ursökta språket) förbannad när sådana människor får ett barn i sina händer. Vad är det för fel på dom???? Allvarligt talat!!! Vet ni vad idiot "mamman" (sätter mamma inom situationstecken för det där är ingen mamma i mina ögon bara en ytterst grym och ond varelse) sa om saken då???

"Det var inte meningen" men det finns väl ingen vettig männsika som slår sitt barn så brutalt med ett läderskärp och kastar henne i golvet så att hon till slut dör av skadorna.

Vad tänker det här lilla lilla barnet när den personen som kallas hennes mamma, den personen som skall älska och skydda henne oavsett vad gör alla dom här hemskheter mot henne.
Det gör så fruktansvärt ont i mig när jag tänker på hur fruktansvärt hon måste ha haft det och jag hoppas den är sk "mamman" får uppleva samma förnedring och våld själv precis som hon utsatte sitt barn för.

Den här världen är på väg käpprätt åt helvete känns det som ibland, 2008 var ett år kantat av sorgligheter och diverse tråkiga besked och 2009 har ännu inte visat sin bästa sida. Det är för mycket grymheter och man kan inte låta bli och undra hur det skall gå för ens egena barn kommer dom att klara av det hårda "klimat" som blivit där var och varannan människa går med kniv eller pistol på sig??
Kommer det bli så illa att man till slut inte litar på nån och vågar knappt släppa ut sina barn av rädsla att det skall hända dom något??
En säkrare värld e definitivt något att kämpa för eller vad säger ni??

Hoppas morgondagen bjuder på lite mer positiva saker i alla fall!!!

Natt natt alla hoppas ni nanar gottigt!!


Min goa tjej visar sitt fina rosa nagellack =)
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

6 timmar på akuten

        Tid: 23:45:32 Datum: 2009-01-28
It sucks!!!! Och inte fan fick jag träffa nån läkare bara för det. Man måste vara halvdöd för att träffa en läkare fast jag är inte ens säker på att det räcker......

Så här har min dag sett ut......

Lämnade Elias på skolan och åkte till jobbet som vanligt väl på jobbet ringde jag till vårdcentralen för jag har en tyngd över bröstet (känns det som) så det e klart man blir orolig. Fick otroligt nog en tid kl 13:30. Väl där fick jag ta prover och EKG men det visade inget men läkaren var ändå lite orolig så hon skickade mig med remiss till Lundby Sjukhus för röntgen av lungor. Det visade heller inget, fick provsvar med tillbaka, åkte till  vårdcentralen igen och fick prata med min läkare som var totalt rådlös. Skickade mig med remiss till Östra och det var där den roliga väntan tog sin början.....
Efter 6 timmar fick jag nog, jag hade fått reda på att provsvaren såg bra ut så jag tyckte att det fanns ju inget mer läkaren kunde säga egentligen så jag stack hem.
Barnen har jag knappt sett idag, dom fick sova hos mormor och morfar och jag saknar dom super mycket nu, Hade velat ha dom i min säng båda två nu och bara mysa *snyft*

Nana gott alla och håll er friska vad ni än gör =)

Pussisar♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Fortfarande obehag =(

        Tid: 09:23:12 Datum: 2009-01-28
Har fortfarande ett tryck över bröstet, tar jag för djupa andetag känns det och när jag pratar känns det också. Jätte obehagligt är det men jag har fått en tid på vårdcentralen i alla fall så det skall bli skönt att få kolla upp det... Hoppas dom bara säger att jag e super stressad men inte vet om det bara ;)

Hör av mig när jag vet mer.

Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Lite kalasbilder

        Tid: 22:00:31 Datum: 2009-01-27
Förväntansfull Elias väntar på att kalaset på laserdome skall börja =)


Elias och judo kompisen Anton

Nöjda killar efter lite skjutande på laserdome, trots förlust


Svettig kille efter hårt pass på laserdome ;)

Leia roar sig med lite racerbil på laserdome

Paket öppning =)


Natti natti igen dårå♥
               
                                     |KATEGORI » Elias &Leia | Kommentarer(0)|

Go kväll

        Tid: 21:37:48 Datum: 2009-01-27

Det har varit dåligt med bloggandet idag från min sida. Men jag har tillbringat hela dagen i sängen och sovit. Magen e lite bättre nu men jag känner mig inte riktigt i form, kan inte sätta fingret på det riktigt och då blir jag lite småängslig. Det är en annan sak om man är på väg att bli förkyld då känner man ju det. Men just nu vet jag inte vad det är =(

Elias och jag har varit iväg på judon nu också, jag och Lotta (Williams mamma) passade på att smita iväg till backaplan för hon behövde köpa en mascara och jag passade på att köpa nagellack också, köpte ett chock rosa till Leia också så jag hoppas att hon blir glad. Jag har blivit hembjuden till Lotta också på en tjejkväll bara hon och jag då vi skall dricka vin och tjöta och flamsa så det skall bli riktigt roligt och jag ser fam emot det =))

Fick en kommentar här på bloggen av en gammal klasskamrat, vi gick 1:an-9:an ihop som sa att Leia var så himla lik mig och det tackar jag såklart för, det är inte så värst ofta nån tycker att hon är lik mig utan alla tycker att hon är så himla lik sin pappa, vet inte om det är färgen på ögonen som gör det. John har ju bruna ögon och så även Leia fast formen på ögonen är mer som mig. Jag har så himla svårt för att se sånt själv men när Leia bus var lite mindre så var det vissa tilfällen jag tyckte att hon påminde jätte mycket om mig.
Leia bus med pappa


Leia bus och mamma

Ja här ser ni ju, det e bara till att själva avgöra och svärmor jag vet redan vad du kommer att säga ;)
Men mina gamla klassisar som har sett mig från mycket tidig ålder kan kanske se lite av mig i Leia......

Idag när jag och Elias hämtade Leia bus misstänkte jag starkt att fröken Jenny gett något upp piggande till henne....Haha nä då inte riktigt men ungen var helt speedad och lyssnade inte på nåt jag sa till henne =))
Passade på att fråga jenny hur det stod till med magsjukan också som cirklade runt på dagis och hon sa det att denna veckan hade dom inte haft någon som åkt på det så hoppas hoppas att vi slipper. Dom hade skrotat handukar för tillfället och körde bara papper och det e ju jätte bra, hade varit bra om dom spritat händerna på barnen också men det är kanske att begära för mycket =)
I morgon blir det jobb igen om inget inträffar, funderar starkt på att ringa vårdcentralen och få en tid att göra rutin kontroll men det är väl inte sånt som dom prioriterar så det är väl ingen risk att man får en tid men man kan väl försöka i alla fall..

Nu tog jag ett avbrott i skrivandet och körde en halvtimme på wii, step naturligtvis. Jag kan glatt meddela att jag fortfarande har rekordet, det har blivit lite av en tävling mellan mig ochJohn det där.


Nu skall jag snart krypa ner brevid Elias, han sover i vår säng i natt, han ville så gärna det och sen ansluter ju säkert Leia bus också.


Haha just det ja, Leia var uppe i natt och promenerade och jag fattade inte att hon gått upp ur sängen, jag trodde att det var Elias som tänkte komma in oc helt plötsligt hör jagfrån hallen "Mamma! Jag vill titta på film" Haha jag blev helt paff så jag fick säga att de var mitt i natten och att hon fick komma och lägga sig en stund till.

Tror inte att hon såg mig i sängen, jag hade nog kurat ihop mig under täckena så det var säkert därför hon gick upp.....mammas lilla stumpa!!!

Nana gottig alla så hörs vi imorgon!!!

Puss å kram♥

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Prinsen är hemma =)

        Tid: 20:10:31 Datum: 2009-01-26
Så börjar även den här måndagen närma sig sitt slut och familjen är komplett igen =)

Idag var jag tvungen att smita lite tidigare från jobbet, hade så sjukt ont i magen, har egentligen haft hela dagen men det blev mycket värre framåt eftermiddagen och det värsta är att jag fortfarande har jätte ont i magen det vill inte ge med sig riktigt, väldigt störigt.

Så nu sitter vi här jag och Elias, han med sitt nintendo ds och jag framför datan. John och Leia sover. Kan ni tro det här då??? Leia somnade strax innan sju, hon var så grymt trött idag så jag är glad att hon kom till ro såpass snabbt, får vi bara hoppas att hon inte fått nån kräk bacill på dagis.

Nu skall jag bara ta och kura ihop mig i soffan under en filt med Elias och titta på Mannen som talar med hundar (har ingen hund men det e kul ändå =)

Men först lite kort ;)



Leia äter frukost macka



Min fina prins


Och så pottan innan det är dags att somna....naturligtvis =)


Och till sist en trött Simba =)


=) Nana Gottigt alla

Puss å kram♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Så var ännu en måndag här

        Tid: 11:03:35 Datum: 2009-01-26

Och vi sitter och fryser halvt ihjäl på jobbet idag, det är verkligen jätte kallt. Becca och jag sitter med varsin flecce filt på oss men det hjälper inte sådär jätte mycket faktiskt....

John ringde förut efter att han lämnat Leia, det hade inte gått så värst bra idag, hon var jätte ledsen tydligen då gör det ont i ens hjärta, mammas lilla stumpa!!!
Sen berättade han även att vinterkräksjukan härjar på dagis igen *suck* det finns verkligen inget värre. Så nu kommer jag vara på helspänn det närmsta och bara vänta på att hon skall börja kräkas.....
Den här årstiden är totalt värdelös med vinterkräksjuka och influnsa och allt vad det nu är.

För övrigt filmen igår var ok, lite små mysig sådär. Lagom på en söndags kväll.....

Leia var ju för rolig när hon skulle sova, hur trött som helst men hon låg där inne och sjöng för full hals, gick nånting så här....
"Klappa händerna jätte fort"
"Klappa händrna jätte fort"
Jaaa det var nog allt som fanns med i just den sången men kul hade hon i alla fall....Haha!!

Ha en trevlig dag alla!!!

Puss å kram

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Lyckat kalas!! =)

        Tid: 20:09:07 Datum: 2009-01-25
Nu var kalaset över och det var nog det märkligaste kalas jag varit med om nån gång tror jag men ungarna var helnöjda eller ja dom flesta i alla fall, det var en tjej som inte klarade av mörkret som var inne på själva banan så hon kom utrusande gråtande, stackarn!!!
Men grabbarna tyckte det var hur kul som helst och dom kom ut och var helt genom svett och hur uppe i varv som helst. Efter som skjutit klart så slussades dom in i ett rum där det slängdes fram korv med bröd och dricka och sen när det var uppätet så slängdes det fram varsin glass strut och sen en godis påse.
Så det var väl inte så där jätte mysigt själva kalas delen men som sagt ungarna var super nöjda och det var väl ändå det som var huvudsaken.

Kl är nu 20:00 och Leia bus har inte somnat ännu, hon kan ligga hur länge som helst och greja med diverse saker innan hon bestämmer sig för att somna... Tror i och för sig att jag var likadan när jag var liten.

Vi kom iväg till video butiken också förresten och hyrde oss några filmer så ikväll blir det nån komedi, det känner jag för. Och jag fick min stora stora godis påse också =) och det bästa av allt jag puttade ner John från första platsen på stepen....Hehe!! Får väl se hur länge det varar, han kommer inte låta mig behålla ledningen speciellt länge. Men för tillfället leder jag i alla fall....Tjoho!!!!

Nä nu skall vi frossa i godis och vara lite onyttiga ;)

Sov så gott alla goa!!!

Puss å kram♥

Ps: i morgon kommer lite kort från kalaset.....
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Slö söndag

        Tid: 12:27:41 Datum: 2009-01-25
Våra helger har blivit rikiga slappar dagar, visst vi grejar massa också men vi tar det väldigt lugnt på morgonen och det är så himla skönt, ingen stress här inte =)
Leia är inne i sitt rum och grejar med dockorna och John har kämpat järnet med att slå mitt rekord på step up på wii och nu lyckades han =( så nu är jag inte längre överst på pris pallen. Men jag skall ta tllbaka segern....You just wait and see!!!

Nu är det snart dax att dra iväg till laserdome också där Elias skall ha sitt kalas hoppas att det blir roligt och att han blir nöjd.....mammas prins!!

Går kvällen gick i zappandets tecken, vet inte vad som hände där riktigt vi kom oss inte för att sätta på någon film så vi satt och zappade som tusan hela kvällen... Kan ha blivit så pga att Leia somnade så sent igår, det är nästan ingen idé att sätta på nån film innan hon somnat för man springer in till henne så ofta. Men ikväll vill jag hyra nån film och köpa en stor påse godis och bara mysa med min man =)

Nä dags att fixa iordning, skriver mer sen.

Skall slå John sen på step också innan min stooooooooora godis påse!!!!!!!

Puss å kram ♥
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0