Nöjd

        Tid: 19:28:38 Datum: 2009-09-30

Har fått gjort massa sen sen jag kom från jobbet.....Härligt!! Kommer jag inte ha lika mkt att göra till helgen (fastän jag har mkt kvar) men till helgen skall jag nog sikta in mig på klädkammaren för där ser det ut som en krigszon om inte värre....

Om en liten stund skall jag in och kägga Leia busa sen skall jag in och ta en dusch och idag blir det Greys för hela slanten :D

Idag på lunchen var jag inne och köpte upp hela apoteket (kändes det som) till John för han är halv döende här....typ!!

Nu skall jag få in Leia busa i sängen och läsa en bok för henne.....Missa inte Greys nu för allt i världen ;)

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

@ work

        Tid: 14:38:28 Datum: 2009-09-29

Har en liten fika paus nu så jag kan ju passa på att säga hej :)
Har egentligen inte så mycket mer att säga jag bara jobbar, jobbar, jobbar. Tekniken har bråkat lite med mig först mobilen och sen datorn så jag fick starta om båda faktiskt och medans jag väntade på att datorn skulle startas om passade jag på att kolla när Hallowen är och konstaterade då att då har jag inte Elias :( Skit oxå!!! Han och Leia tycker att det är så kul att gå ut och göra bus eller godis.

Nääää nu skall jag fortsätta här. Leia busa åker hit med farmor idag så får hon åka med mig hem.....Mammas busa ♥

 

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Love

        Tid: 21:43:34 Datum: 2009-09-28

För nästan exakt ett år sen ♥

 



Love you

               
                                     |KATEGORI » Foto på mig och mina älsklingar | Kommentarer(3)|

Allt är lugnt

        Tid: 21:30:24 Datum: 2009-09-28

Äntligen!!!

Strax innan kl nio behagade fröken bus äntligen komma till ro och somna så jag vet en liten tjej som kommer att vara trött i morgon när jag väcker henne :s ja där får jag nog att göra kan jag tänka.

Kollade lite på Simon och Tomas (när jag inte var hos Leia då) dom är faktiskt riktigt roliga dom där två. Jag har inte tittat så mycket på dom innan men det var riktigt roligt :D

Och en annan katastrofal nyhet som John meddelade mig alldeles nyss............Det kommer inte att komma mer avsnitt med True Blood förrän i  juni.............Helt förfärligt är det faktiskt. Vad skall jag nu roa mig med på kvällarna??
Ok men nu  kör Greys igång igen ialla fall och snart börjar Desperate oxå så det får väl gå.

Snart dags att krypa ner i goa sängen......myyyyyyyyyyyyyyyyyyyys♥





Sweet dreams

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Skrota måndagar!!!

        Tid: 19:22:32 Datum: 2009-09-28

Jag har blivit en stark förespråkare av "hata måndagar" känner jag men jag pallar verkligen inte med dom. Helgen går vansinnigt fort och man hinner verkligen inte med nånting som nu i helgen hade jag en massa måsten och jag hann inte med nåt av det jag hade tänkt göra så dammråttorna ligger säkert för tillfället och dom tar säkert väl tillvara på den här fristen och växer sig ännu större :)
Jag får försöka ta mig i kragen och ta en runda i veckan istället.
Jag förstår ärligt inte hur man skall få tiden att räcka till när man jobbar heltid.....Är ju inte hemma förrän ca kl fem på eftermiddagar och då skall det fixas mat (John brukar ha börjat med den) sen skall det ätas och röja upp röran i köket och sen skall barnen sova, då har man kanppt hunnit se dom. Leia somnar ju inte med en gång utan hon kör sitt race och springer upp en sisådär femtioelva gånger, hon somnar med andra ord ganska sent vilket gör att jag skjuter på min egna läggtid, vilket resulterar í att jag är mer död än levande på morgonen och ofta försover mig. Sen brukar jag spendera en halvtimme till att försöka skaka liv i Leia som är lika trött som jag på morgonen sen är det STRESS för min del som gäller :(

Och nånstans i den här hysteriska karusellen skall man försöka träna!?!?!?! Hur fan skall man få det att gå ihop egentligen????

Så nu har jag gnällt färdigt för tillfället :) nu skall jag påbörja den lååååååååånga nattningsproceduren med Leia busa.....Wish me luck!! Håller på och "hotar" Leia med att tomten ser och hör allt och gör man inte som mamma och pappa säger så blir det inga julklappar.  Jaaaa jag är desperat, hon måste ju somna i bra tid för sin egen skull eftersom jag väcker henne ganska tidigt på morgonen.

Näää nu blir det bokläsning för Leia busa



               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(1)|

zelda skall ut och kissa och efter

        Tid: 21:15:53 Datum: 2009-09-27

0-6a73391658f910ee23e76a81328d258b.png

zelda skall ut och kissa och eftersom det är mörkt måste hon ju ha sin nya reflex väst på sig så att hon syns :-D

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(2)|

Cool tjej som är på väg ut för att

        Tid: 19:02:29 Datum: 2009-09-26

0-19245eb4689c070f4e37bd4ba3300ecc.png

Cool tjej som är på väg ut för att slänga dom sista napparna i soptunnan. Hon har inte använt nappar på ett tag så nu var det dags att skrota dom

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

WTF!!!!

        Tid: 18:33:23 Datum: 2009-09-26
E inte så jävla lätt att mobilblogga när det inte funkar :(

En liten update om kalaset då. Elias hade haft det super bra, fan vad gött det känns. Mammas prins....Han e sååå go :)

Skall snart sätta på en film till ungarna och sen skall jag hoppa in i duschen och sen skall ungar läggas och sen skall jag läggas ;) (jamen det blir nästan så för Leia tar en halv evighet på sig att somna)

Elias sitter här och bygger ihop sitt star wars lego skepp och Leia sitter brevvis och bedyrar sin oskul om att hon inte tagit några delar....Haha!! Hon e så rolig den där

Ha en go lördag och se nån bra film :)
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Vad hände med dagen?

        Tid: 16:03:09 Datum: 2009-09-26

Dagen bara försvann och jag har inte fått gjort ngt av det jag skulle göra. Eller jo förresten, jag har luftat ligisterna, det var egentligen det viktigaste på listan så  det var väl tur att det blev gjort i alla fall.

När vi var ute så ringde John och efterlyste oss, han hade vaknat medans vi var borta. Så han kom ut och joinade oss lite. Sen åkte vi iväga och köpte hund och katt prylar. Tror nog att vi köpte världens största katt låda!!! Eller ja det kanske var kite överdrivet men stor var den i alla fall :D precis vad kissekatterna behöver.

Zelda fick en sele, det är bättre för hennes nacke och sen fick hon en reflex väst också så hon syns i mörkret :)

Just det ja Elias skulle ju på kalas idag men så sa han igår att han inte kände för att gå för att Benjamin (pojken som hade kalaset) hade retat Elias så då ville han inte gå och det förstår jag, inte så kul att gå bort och lämna present till nån som retat en. Så John ringde och sa till Benjamins föräldrar att Elias inte ville komma och anledningen till det och Benajmins mamma förstod det och hon tyckte inte att det var ok så hon skulle prata med Benjamin occh förklara varför Elias inte ville komma. det slutade med att Benjamin ringde upp och bad om ursäkt (det var han själv som ville det) och Elias tyckte att det kändes bra så han ville gå på kalaset till slut ändå så då var vi ju tvunga att åka och köpa en liten present också så just nu är Elias iväg på kalas (hoppas att det går bra och att han har kul)

I alla fall så blev det inte så mycket grejande gjort så jag får väl ta lite i morgon dårå.....Det är ju faktiskt en dag i morgon också ;)

Nu skall jag slänga i mig lite mat och röja lite i köket i alla fall

kram så länge

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Ingen sovmorgon här inte

        Tid: 08:37:42 Datum: 2009-09-26

Usch jag vaknade kl 06:30 av att John kom hem och jag sätter mig upp helt panikslagen....<jag tror att jag försovit mig..... Men sen inser jag att det faktiskt är lördag men jag kunde inte somna om :(
Så nu ligger jag i soffan med mina två älsklingar. Vi har en ganska stor soffa men nu ligger vi tre uppkrupna i ena hörnet och knör. En av kisse katterna bestämde sig för att göra oss sällskap också :D

Skall alddeles strax gå ut med Zeldisen och sen blir det mys frukost med barnen. Efter det blir det väl till att komma igång med allt jag var tvungen att göra idag

Jaja jag får väl masa mig ut med Zeldisen....

Kram så länge

 

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Fredagsmyyyyyyyyys <3

        Tid: 19:53:10 Datum: 2009-09-25

Japp fredagen är äntligen här. Lovely!!

Anzi och jag har varit fredags trötta på jobbet idag, jätte flamsiga och löjliga men kul hade vi alla fall :)
När jag kom hem ägnade jag mig åt att lägga in tvätten och hänga upp ny tvätt, en grej mindre att göra i morgon. Dagen kommer bli full späckad som det är ändå.

Att göra i morgon

.

  • Tvätta en eller två maskiner
  • Städa ordning i köket
  • Plocka lite överallt
  • Dammsuga
  • Dammtorka
  • Gå ut och lufta barnen :)
  • Åka till Toys´r us (Elias skall på kalas i morgon)

Äh det får räcka så, så som det ser ut här så lär det ta mer än halva dan ändå, helst om jag skall lufta barnen lite emellan ;)

E så himla sugen på att sticka in till Gina och handla lite också. Behöver ett par stövlar också egentligen men det har jag nog inte råd med :( Usch det är så mycket man vill ha!!

Nä nu skall jag fortsätta med min fredagsmys. Skall se om jag få Leia busa pyjamasen :S

Puss å kram på er

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Fan oxå!!

        Tid: 19:07:41 Datum: 2009-09-24
Ursäkta för den ytterst "positiva" rubriken men jag har så himla ont i min rygg, kan knappt röra mig :( och det där bara kom strax innan jag skulle åka från jobbet. Det är skit!!! John försökte knäcka ryggen men det gick nog inget vidare för det var inte nåt som knakade :(

Men älsklingen har lovat mig lite massage sen, hoppas att det hjälper lite....

Nä nu måste jag ta hand om Leia busa som är fasligt tyst inne på toaletten, hon har säkert ngt bus för sig ;)

Hej svejs
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(2)|

Jag och min älskade prins kom upp

        Tid: 07:38:47 Datum: 2009-09-24

13f3177927309c0a60e240482574b68e.png

Jag och min älskade prins kom upp i god tid idag också. Så himla skönt att slippa stressa.
Ha en go dag

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(1)|

Så spännande...

        Tid: 21:12:08 Datum: 2009-09-23
Jag och älsklingen har avverkat ännu ett avsnitt av True Blood, den är så bra. Blir bara bättre och bättre



Sååå himla bra!!!! Vill se nästa avsnitt nu.........
               
                                     |KATEGORI » Lite allt möjligt | Kommentarer(0)|

Trött mamma

        Tid: 18:06:07 Datum: 2009-09-23

Ojoj gjorde misstaget att sätta mig i soffan nu och oj vad trött jag blev. Passade på att sitta lite längre på jobbet idag eftersom morfar hämtade Elias. Skönt det var att sitta och få undan en massa grejor när kontoret börjar bli tyst och stilla, hade kunnat sitta lite till men kände lite press hemifrån.
Får se om jag kan få gjort det i morgon istället, hade varit gött skönt faktiskt!!

En annan sak som var riktigt bra faktiskt. Jag kom upp i tid i morse (ok jag snoozade en halvtimme) och jag och Elias hade gott om tid. Riktigt skönt faktiskt, måste komma upp tidigare i morgon med så slipper jag känna mig så förbannat stressad.

En annan positiv sak som hände idag var att Mikail`s mamma (en kille från Elias klass) ringde idag och fråga om Elias fick komma hem och leka hos dom i morgon efter skolan. Och ja det ville jag ju gärna, enda problemet var att Elias skulle klippa sig med morfar efter skolan men det var inga problem sa hon, hon kunde hämta upp Elias hos frissan när han var klar. Är det på väg att vända för min prins nu?? Jag hoppas verkligen det :)

Har tjatat på elias att han skall fråga en kille som heter Yosef som också går i hans klass om han ville komma hem och leka nån dag och det ville Elias absolut. Verkar som Elias äntligen har hittat nån att ty sig till i skolan, då kommer nog allt att bli mkt lättare.....Hoppas jag i alla fall :)

För övrig här så verkar Leia busa mycket piggare och det känns ju jätte skönt. Hon har tjötat konstant sen jag hem tror jag fast just nu är hon lugn för hon tittar på barnprogram :)

Idag skulle jag egentligen tränat med Camilla men det hanns ju inte med :( Jag fattar inte hur jag skall få tiden att räcka till :s Det är inte lätt att räcka till och allra helst inte när man jobbar heltid. hade jag haft råd hade jag definitivt gått ner till 80 % eller nåt men det har man ju fan inte råd med....Bajs oxå

Nää nu skall jag ägna mig åt mys med Leia busa

 

Det käraste jag har i världen.....Mamma älskar er

               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0