Underbart väder ute

        Tid: 18:54:32 Datum: 2009-04-30
Och jag sitter inne och lyssnar på Leia som sjunger i badkaret :(

Men det kommer väl fler soliga dagar förhoppningsvis redan i morgon då man har hela dagen ledigt men jag måste fan städa också för det helt bedrövligt ut här nu, det är ju så man mår psykiskt dåligt i alla fall jag när det ser ut som en jaaa jag vet inte vad, det ser hemskt ut i alla fall. John märker det säkert inte ens :(
Men det värst av allt är när man städar som f*n och tp 1-2 dagar senare ligger det grejer överallt igen. Jag tappar sugen totalt då. Känns ju så j**vla meningslöst så det inte är sant........

Jag har ju tyckt att dagarna har gått så fort denna veckan men den här dagen har verkligen sniglat sig fram och jag har haft så himla ont i min rygg så jag har inte vetat hur jag skall sitta ens en gång.

Nä nu skall jag springa ut med Zeldisen.

Puss så länge
               
                                     |KATEGORI » Min vardag | Kommentarer(0)|

Att det skall vara så himla svårt....

        Tid: 21:13:55 Datum: 2009-04-29

......Att få en 3½ åring att ligga stilla i sin säng *suck*

Allt skall testas till bristnings gränsen. Just nu ligger hon och sjunger i sin säng. Det är väl det som är nackdelen med vår/sommar att det blir mörkt så himla sent. Hon fattar ju inte alls varför hon måste sova när det är ljust ute. Hon tycker att det är morgon ute. Men än så länge måste vi upp tidigt på morognen och då måste hon komma i säng. Vi är hu två morgontrötta tjejer :D

Vi kom hem för en liten stund sen. Jag och Leia har varit hemma hos Linda, Henke och Elvira. Barnen lekte och Linda gjorde slingor i mitt hår. Vi fick improvesera lite för trots att jag köpt två paket med medel så räckte det inte. Jag har ju så jäkla mycket hår men det blir nog bra.

Nä nu skall jag titta på Greys....

Pussis

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Malins bloggdesign utlottning

        Tid: 22:01:03 Datum: 2009-04-28
Hej igen!!

I´m back :) Nu tänkte jag bara tipsa om goa Malins blogg, den hittar ni här .
Malin är en tjej i 20 års åldern som skriver om sina tankar och funderingar och allt som händer och sker i sin vardag. Hon gör även grymt fina bloggdesigner och om jag fattat det rätt så är hon helt självlärd vilket gör mig grymt imponerad och även en smula avundsjuk ;)
Liten del av designen men den går i rosa och e så fin sååå




Det var Malin som fixade min fina design (som jag älskar) men nu har hon gjort en super fin ny design som går i rosa som hon lottar ut och som alla vet som känner mig är att jag är löjligt förtjust i rosa. Så därför skall jag kasta mig in i denna utlottning och hoppas på att jag för en gång skull vinner. :D

Pussis och gonatt
               
                                     |KATEGORI » Malins bloggdesign utlottning | Kommentarer(0)|

Helt slut

        Tid: 20:52:07 Datum: 2009-04-28
Inte så konstigt egentligen, vaknade ju med tuppen. Eller de var nog tom före tuppen. Tror inte tuppar kör igång förrän kl 5 eller nåt....Haha!! Japp så trött e jag...Helt osammanhängande trött....Bläää!!!

Men jäklars vad kul jag har haft på jobbet idag (skrev precis rasten istället för jobbet....Öhhh) jag har haft att göra precis hela dagen. Satt med massa nya arbetsuppgifter (sånt som jag jag hade utbildning i förra veckan) och det gjorde jag bara för att Becca var sjuk idag med, så jag fick klara det själv annars ville gärna Maria att becca skulle vara med så att jag kunde ha en handledare att fråga men det funkade faktiskt otroligt bra ändå (om man nu får skryta lite och det får man ibland tycker jag) med handledningen från Maria på msn titt som tätt :D
Vilket fall som helst så var det skit roligt, jag hade och göra hela dagen och det bara vällde in mail med saker som dom ville ha hjälp med :) Me like när det händer saker!!!!

Får väl se vad morgondagen har att bjuda på, hoppas det blir action i morgon med och hoppas att jag kommer upp i schysst tid i morgon med (även om risken är väldigt väldigt lite) men det är ju egentligen fan så mkt skönare när man har tid att röra sig med på morgonen, det e bara att man inte inser det när kl ringer på morgonen. Just då är det bara ett mantra som gäller "bara snooza en gång till, bara snooza en gång till......bara en gång till" Haha japp precis så är det.....

N u skall jag snart ägna mig åt desperata hemmafruar (Haha hur lät inte det då?) sen skall jag slänga mig i sängen och sova så gott så (förhoppningsvis)

Puss å kram
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Mitt i natta

        Tid: 05:52:18 Datum: 2009-04-28
Eller nä inte riktigt, kl är faktiskt 5:32. Men jag vaknade kl 4 av katter och hund och var uppe och torkade kisspölar, det var hemskt vad hon hade kissat i natt lilla snuttan. Zelda alltså, inte Leia :D
Men Leia har redan kommit in i sin sova dåligt period igen, eller sover dåligt gör hon ju inte men hon vaknar så att ajg får gå och hämta henne och vanligtvis så vaknar hon precis när jag är på väg att somna till och det är så störigt. Men jag går och hämtar henne och sen somnar vi så gott så.

Har hunnit springa ut med Zeldisen också och då kissade hon ännu mer men inget bajsande. Fast nu har hon ätit upp sin mat i alla fall (om inte katterna gjorde det men det tror jag inte)

Nu skall jag snart väcka Leia busa så får vi se vilket humör hon är på idag.

Ha en goooo tisdag så länge :D

Puss puss
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Vad hände med vårvädret?

        Tid: 21:41:26 Datum: 2009-04-27
Nu när jag var ute med Zelda så hade det börjat regna och det blåste som tusan också och jag som gick ut i bara tröja, det blev ganska kallt faktiskt och Zelda såg lite små skeptisk ut när det prasslade i löv runt omkring henne, såg ut som hon tänkte att det gömde sig ett monster eller nåt inne i buskarna.
Eftersom detta har blivit något av en bajsblogg ;) så tänkte jag prata bajs igen då....Hehe!!
Fast Inte Leia bajs utan Zelda bajs :D. John sa att det var bara typ slemmigt när hon bajsade. Inte så mkt bajs med andra ord utan mest slemmigt.... Nån som vet nånting om det där?? Behöver jag oroa mig? Maja vet du??
Hon verkar inte så hängig i övrigt (fast precis när jag skrev det här så försökte hon kräkas men det kom inget) hon har inte ätit så mycket idag verkar det som och hon e en glad vovvis. Hoppas inte att det är någon fara!! Lite orolig blir man allt ändå, det e ju min lilla bebis det där.

Anledningen till att det inte blev något skrivet igår var att jag var helt  göra trött igår. Vi hade lite besök hemma på lördagen. Maja och Alex kom förbi. Det var jag som var grymt sällskaps sjuk så jag skickade ett mess till Maja och undrade om dom inte hade lust att komma och grilla lite. Sen var det ju evigheter sen jag såg Maja också. Alex var inte så längesen för han fick ett ryck och bestämde för att cykla och hälsa på oss en dag. Vi hade en super trevlig kväll som alltid men man var ju inte på topp dan efter om man säger så. Inte bakis men trött så in i hel***e. Men det var det fan värt. Har ägnat dom senaste helgerna åt enbart städning så den här helgen fick städningen helt ge vika åt trevligt umgänge istället. Så tack söta ni för en trevlig kväll!!!

Nu var jag tvungen att springa ut med Zelda igen och herre gud vad det regnade. Jag blev pisse blöt. Det blåste och regande som tusan. Och Zelda blev super rädd för det började oturligt nog åska precis när vi gick ut. Så hon tittade på mig som jag var helt dum i huvudet som inte tänkte samma tanke som hon och det var antagligen " Spring hem för sjutton gubbar, det är blött ute och det väsnas väldigt otäckt"
Så nu är vi inne igen och jag tror nog att hon behövde bajsa men hon blev som sagt distraherad av den knäppa åskan....
Hoppas att hon klarar natten bara, blir lite jobbigt för mig att springa ut med henne eftersom jag e själv hemma med Leia. Usch tänk om hon skulle vakna och vara helt själv hemma. Vad ledsen hon skulle blivit då :(

För övrigt idag så flöt väl jobbet på ok men måndagar är ju som måndagar är.......Segare än segast!!!!! Men idag fick jag testa på mina kunskaper av det jag lärde mig på utbildningen coh då konstaterade jag.....att jäkklar vad fort man glömmer....Haha!! Nä då jag kom in i det ganska fort men lite nervöst var det ju, ville inte göra fel. Söta Beccs var inte på jobbet idag så då fick jag hoppa in på hennes arbetsuppgifter när det var saker som behövdes lösas direkt.

När jag kom hem så var det samma fighter med Leia som alltid. Hon vägrar verkligen lyssna på vad man säger till henne. Japp jag fasar redan för tonåren.....
Nä nu är det dags för mig att krypa ner i sängen så att aj ghar en någorlunda chans att komma upp i morgon...... Haha vem försöker jag lura egentligen. Kommer vara helt död oavsett ;)

Sweet Dreams

Puss puss
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Dålig uppdatering

        Tid: 08:11:05 Datum: 2009-04-27
FLÅT!!!

Det har vareit en hektisk helg så då blev bloggandet lite lidande :( skriver mer sen.

Ha en härlig måndag!!

Pussis
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Hur är det möjligt

        Tid: 19:40:37 Datum: 2009-04-24

Att vara så här trött???


Men i morgon är det äntligen lördag. Gud så skönt det skall bli och vi skall bara ta det hur lugnt som helst jag och barnen och alla våra hundra tre djur ( ja jag vet att vi bara har tre men ibland känns det som hundra tre :))

Idag har det varit trök på jobbet men som tur var så stack jag ganska tidigt för jag skulle vara med på Elias drop in fika på fritids, som han inte ens ville vara med på när jag väl kom dit, utan han ville hem direkt. Men inte mig emot som sagt hur seg som helst idag. Så jag kommer nog sova som en klubbad säl när det väl är dags, hoppas bara barn och djur gör detsamma :D
Nä nu säger hej då så länge, skall snart lägga Leia Busa.

Puss puss

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Om jag hade varit en av dvärgarna....

        Tid: 12:07:27 Datum: 2009-04-24

Om jag hade varit en av dvärgarna i Snövit så hade jag utan tvekan varit.....



Jaaaa just det....ingen mindre än trötter ;)

Puss puss :love:

               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Busiga unge

        Tid: 22:14:57 Datum: 2009-04-23
Jag vet ingen annan unge som har så mycket hyss för sig när hon bajsar (ja ni läste rätt, bajsar) som Leia busa. Det börjar med att det blir nästan farligt tyst på toaletten och då vet man. Hyss på gång!!! Och denna gången hade hon bestämt sig för att måla naglarna med mina nagellack som tur var så hade hon bara fått upp locket till det genomskinliga underlacket men det var väldigt kladdigt ändå kan jag säga. Nästa gång får hon nog sitta på sin potta i hallen och baja. Haha och när jag förklarade det för henne att ajg skulle göra så sa hon bara (jätteglatt) "då kan jag leka med skorna". Jaaaa vad säger man, hon är inte dum lilla fröken i alla fall.

Men nu har alla barnen somnat (alla två) och Zeldisen har varit ute och kissat fast hon skall ut en gång till innan John går till jobbet sen skall vi lägga oss och sova jag och Zeldisen och förhoppningsvis katterna också.

Skönt att det är fredag i morgon, den här veckan har varit helt hemsk....Jag kommer verkligen inte upp på morgonen!!!
Och sen har jag såå sjukt mkt att göra på jobbet och varje ärende tar ju en evighet *suckar* sen fick jag hoppa in i växeln ett tag för Anzi var tvungen att gå och hämta sin dotter i skolan för hon mådde inte så bra tydligen :( och det ringde på ganska bra ett tag, jag hann inte ens gå och lägga brev papper i skrivaren och skriva ut mitt brev som jag behövde få iväg till en kund. Så det var hektiskt där ett tag :D
Nä nu skall jag titta lite på Gordon Ramsay sen skall jag sova men först lite kort.......


Klicka på bilderna för att se större

Bus barn     Elias nya rum    Trötta barn

Lilla Zeldisen  Simba  Gosis spanar 

Och till sist.......

Nu skall jag bli blondare :D


Goa Linda skall hjälpa mig med det nån dag :)

Natt natt söta!!
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Hos mormor och morfar

        Tid: 18:40:10 Datum: 2009-04-23
Jag och ungarna sprang över till dom en sväng men det e snart dags för hos att tänka på refrängen. Leia måste ju komma i säng. Just nu är hon och hjälper mormor i tvätt stugan och elias spelar kort med morfar och jag gör inget alls. skulle bara testa om det funkade att mobil Blogga denna gången för förra gången funkade det INTE. Hörs sen! Puss puss
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

html koder och lite annat

        Tid: 20:16:02 Datum: 2009-04-22
Nu är jag inne i en period där jag snurrat in mig på html koder och design igen, inte för att jag skall ändra designen men jag tycker att det är ganska kul och skulle vilja lära mig mer och sitta och pröva mig fram själv. Fast inte för att jag har den tiden men nån gång, kanske när jag är pensionär kanske...Hehe!! Tänk om man höll på och blogga om sitt liv så länge....Herre gud!!
I vilket fall så sitter jag och letar tips och trix och försöker förstå fast å andra sidan så hade jag behövt sitta en hel dag och vara helt själv för att kunna sätta mig in någorlunda hur det funkar, det funkar liksom inte bara med kvällarna.
Men nån gång kanske jag får tid till det med.

För övrig idag så har dagen rullat på bra bara att jag har sjukt mkt att göra, vi hade ju utbildning idag också så jag har inte hunnit med mina ordinare arbetsuppgifter...
Och som vanligt så kommer jag inte upp på morgonen så mina mornar är ett enda långt stressmoment. Förstår inte hur man kan vara så trött. Dom här två dagarna har det nästan varit så att Leia har kommit in och väckt mig och sen har jag skickat in henne för att väcka Elias medans jag försöker få min hjärna att vakna och komma på i vilken ordnign jag skall börja dagen. Jag ÄR INTE organiserad på morgonen. Inte för fem öre......Jag upplevs nog mest som en yr höna så som jag vimsar runt här. En höna som muttrar och grymtar då ;)

Nä nu skall jag surfa vidare och klura på lite grejor innan Greys börjar. Skall se om jag kan byta dator sen och få in lite kort. :D

Pussar
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Monster i en liten kropp :D

        Tid: 20:44:17 Datum: 2009-04-21
Hur kan en sån liten människa driva en till vansinne??? Herre gud säger jag bara!!!  Är trotsåldern bara till för att driva föräldrar till vansinne, är den till för att hindra alla mysiga stunder man kunde haft OR WHAT????
Och nä det är inga småsaker vi bråkar om, det är inga saker man kan släppa så att man skall slippa bråket!! Det är saker såsom att hon måste sova nu annars är hon helt färdig i morgon och nä det är inte ok att sitta och grisa vid matbordet och det är där problemet börjar får hon en liten tillsägelse så är kriget i full gång....Och detta var bara två små exempel finns tusen grejor till som jag kan dra upp.

För att släppa bråkiga barn för stunden då så har dagen varit riktigt bra, har haft utbildning idag och lärt mig lite nya saker.Alltid roligt att lära sig massa nytt....Me like!! Sen fick jag lite mer arbetsuppgifter att lägga till på min dagliga att göra lista....Skit roligt!!! Jaaaa lätt road jag vet =)

Nu har jag varit ute med Zeldisen också som mest vimsade runt tycker jag....Jaja ok då hon fick kissat också men jag hade en liten tanke om att hon skulle bajsa också men där tyckte vi lite olika verkade det som....Hehe!!

Nu skall jag snart titta på Desperata hemmafruar ;) sen blir det sängen för mig. Måste orka tömma kattlådan också *suckar* Usch jag har ingen ork för nåt, det är därför jag har häcken full när helgen kommer för jag orkar inte ta tag i saker under veckorna oc det är inte heller roligt......

Jaja nana gottigt hörs imorgon

Pussis
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Uttråkad

        Tid: 20:16:39 Datum: 2009-04-20
Usch vilken tråkig måndag (inte för att jag brukar tycka måndagar är speciellt uppfriskande) har varit så trött och inte orkat ta mig för nånting, kunde inte springa allt för långt bort från en toa i vilket fall som helst. Så det har varit soffläge för mig hela dagen i stort sett förutom när barnen kom hem då fick man ju ta sig i kragen lite. Blir nog sängen tidigt för mig idag. Eller ja tidigt för mig nu för tiden är kl 22 för det är då älsklingen går till jobbet.

I morgon skulle Elias iväg med sin pappa och kolla Monster vs Aliens så bara för det så är Ice age 3 inbokad för mig och prinsen :D inte en aning om när den kommer men säkert inom kort.

Hoppas magen rättar till sig nu för i morgon skall jag ha utbildning hela dagen och det vill jag inte missa. Nu tappade jag tråden totalt, sitter och fånglor när Elias spelar Wii. Som sagt inte helt på topp

Zelda och Simba är helt galna, dom springer här fram och tillbaka. Simba först och Zelda snubblande efter....

Åhhhh det där J**la treårs trotset tar knäcken på mig. Allt är en kamp och hon kan aldrig göra som man säger med en gång utan allt skall testas till bristningsgränsen.......

Pratar precis med en kompis på msn och hans uppmuntrande ord till det "Vänta du tills tonåren" Jaaa jag fasar redan för hennes tonår fastän hon bara är 3 ½......
Men det e tur att man har många mysiga stunder med annars hade det inte varit roligt.... Nä nog med gnällande :)

Nu skall jag mysa lite med Elias och älsklingen och sen skall jag nana gottigt!!!

Pussis :love:
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|

Ont i min lilla mage

        Tid: 10:55:03 Datum: 2009-04-20
Det är John´s dass rännande som smittat av sig på mig ;), så jag är hemma från jobbet idag dels har jag ingen lust att smitta ner nån annan sen är det inte speciellt kul att springa på toaletten var 5:e minut när man är på jobbar.

Leia vaknade väl vid två eller nåt i natt och var skit sur och stod och gnällde i vårt sovrum och höll på att klia sönder sig och när jag frågade om hon ville komma så fräste hon bara åt mig "Näääääääää"  men jag sprang upp på toa och när jag kom tillbaka så tog jag henne i handen och då gick det jätte bra.

Zeldisen hade haft två kiss olyckor i morse när jag kom upp. Har börjat stänga till barnens rum nu på nättern så att hon inte går in där och sätter sig för det vill hon gärna göra har jag märkt. Vardagsrummet bommar vi också igen på natten så då återstår hallen, köket och vårt sovrum. Men i vårt sovrum vill hon inte sätta sig i för där bukar hon sova så då blir det för det mesta köket hon slår sig ner i och det gör inte sådär värst mycket för vi har ingen matta där.

Idag är det Eliasdag också :D alltså dagen då det är vår vecka och Elias kommer hit igen......MYS!!!

Puss så länge
               
                                     |KATEGORI » Allmänt | Kommentarer(0)|
Glad, ambitös, sprallig, humör, envis, morgontrött, tjurig,djurvän, gift med John Och min största bedrift i livet, Mamma till världens bästa Elias & Leia
RSS 2.0